Uusimmat

Ahsoka-tähti Rosario Dawson paljasti, miten Taru sormusten herrasta vaikutti uuteen Star Wars -sarjaan

Kuva: ©2023 Lucasfilm Ltd. & TM

08.08.2023 10:00 Muropaketin toimitus

Rosario Dawsonin tähdittämä Star Wars: Ahsoka alkaa Disney+:ssa tässä kuussa.

Ahsoka Tanon hahmo esiteltiin Star Wars -universumissa The Clone Wars -animaatioelokuvassa vuonna 2008 ja sitä seuranneessa, saman nimisessä animaatiosarjassa. Tässä kuussa fanien suosikkihahmo saa oman, Rosario Dawsonin tähdittämän sarjansa, kun Star Wars: Ahsoka aloittaa matkansa Disney+:ssa 23. elokuuta.

Entertainment Weeklyn haastattelussa Dawson paljastaa, että näytellyssä sarjassa hahmoon otettiin inspiraatiota Taru sormusten herrasta -tarinasta.

“Animaatiossa hänen nähtiin vaihtavan kokonaan valkoiseen, ja rakastin siinä sitä, kuinka tällä tuotiin häneen ihan uusia tasoja. Dave [sarjan käsikirjoittaja Filoni] ja minä juttelimme paljon Gandalf the Greysta ja Gandalf the Whitesta – siitä muutoksesta, kun hän on erittäin kykenevä, taitava ja arvostettu johtaja, mutta hänessä on silti edelleen kehittymisen varaa”, Dawson kertoo.

Star Wars: Ahsoka -sarjassa nähdään Dawsonin lisäksi muun muassa Natasha Liu Bordizzo, Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson ja Lars Mikkelsen sekä Hayden Christensen ja Genevieve O’Reilly.