Uusimmat

Alien: Romulus on jo näytetty Ridley Scottille ja James Cameronille – kommentoivat elokuvaa ihan eri tavoilla

Kuvakaappaus Alien: Romulus -elokuvan trailerista © Disney

22.03.2024 18:00 Muropaketin toimitus

Fede Alvarezin ohjaama Alien: Romulus saa ensi-iltansa 16. elokuuta.

Elokuussa julkaistavasta Alien: Romulus -elokuvasta julkaistiin tällä viikolla suurelle yleisölle ensimmäinen videomuotoinen maistiainen. Ensimmäisten Alien-elokuvien ohjaajat Ridley Scott (Alien, 1979) ja James Cameron (Aliens, 1986) ovat kuitenkin jo nähneet tulevan elokuvan kokonaisuudessaan, ja innostuneet kehumaan sitä.

Ohjaaja Fede Alvarez paljastaa The Hollywood Reporterin haastattelussa, että Scott ja Cameron antoivat hänelle kuitenkin toisistaan hyvin erilaisia vinkkejä.

“Oli todella mielenkiintoista, koska molempien muistiinpanot ja kommentit olivat keskenään ihan erilaisia. Kumpikaan ei toistanut samaa mitä toinen. Mitä tahansa Ridley sanoi, Cameron sanoi jotain muuta. Ne olivat kaikki superfiksuja kommentteja ja ajatuksia elokuvasta ja elokuvanteosta, mutta molemmilla oli erilainen lähestymistapa. Tämän elokuvan tapauksessa on siis aivan fantastista, että olen saanut mahdollisuuden työskennellä heidän kanssaan.”

Alien: Romulus sijoittuu ajallisesti Alienin ja Aliensin väliin. Elokuvan pääosissa nähdään Cailee Spaeny, Isabela Merced, David Jonsson, Archie Renaux, Spike Fearn ja Aileen Wu.