Uusimmat

Alkuperäisen The Blair Witch Projectin tähti ei innostunut kuullessaan uudesta versiosta: “Kukaan ei kertonut minulle tästä”

Kuva: © Ahmet Yalçınkaya

15.04.2024 16:00 Muropaketin toimitus

Alkuperäinen The Blair Witch Project oli hitti, jonka valtavasta menestyksestä näyttelijät eivät hyötyneet paljoakaan.

Vuonna 1999 julkaistu The Blair Witch Project oli kauhugenressä uraauurtava elokuva ja minibudjetilla tehty lippukassahitti, joka keräsi maailmanlaajuisesti lähes 250 miljoonan dollarin potin. Elokuva poiki kaksi jatko-osaa vuosina 2001 ja 2016.

Viime viikolla uutisoitiin, että Lionsgate ja Blumhouse puuhaavat jälleen uutta Blair Witch -elokuvaa. Tarkoituksena olisi käynnistää franchise kokonaan uusiksi.

Alkuperäisessä elokuvassa näytellyt Joshua Leonard ei ole ollut kovin innostunut uudesta versiosta. Hänen mukaansa alkuperäisiä näyttelijöitä on kohdeltu Lionsgaten osalta ikävästi, eivätkä he ole saaneet sitä arvostusta, mitä hitiksi muodostuneelta kauhufranchiselta olisi odottanut.

Leonard julkaisi asiasta pitkän postauksen Instagramissa. Hän kommentoi, että tuntuu ikävältä nähdä omat kasvonsa, kun markkinoidaan uutta elokuvaa – etenkin kun asiasta ei ole kerrottu hänelle mitään.

Lue Leonardin koko postaus tästä:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Joshua Leonard (@thejoshualeonard) jakama julkaisu