Uusimmat

Applen uusi elokuva on pihisevä pökäle, mutta myös hillittömän suosittu

Kuva: © Apple TV+

28.04.2023 11:10 Muropaketin toimitus

Chris Evansin ja Ana de Armasin tähdittämä Ghosted-käppäelokuva rikkoo Apple TV+:n katsojaennätyksiä.

Apple TV+:ssa viikko sitten ensi-iltansa saanut Skydancen toimintakomedia Ghosted on aivan järkyttävää kuonaa, mutta kelpaa silti katsojille. Chris Evansin ja Ana de Armasin tähdittämä leffa rikkoo jopa Apple TV+:n katsojaennätyksiä.

Deadline kertoo Samba TV:ltä saamien katsojalukujen perusteella leffan keränneen Yhdysvalloissa kolmen ensimmäisen päivän aikana enemmän katsojia kuin mikään muu Apple TV+:n elokuva tähän mennessä.

Muropaketin arvostelussa Ghosted sai tasan yhden tähden viidestä ja siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”Ghosted on niin mitäänsanomattoman tylsä ja vailla omaperäisyyttä, että sitä voi jopa pitää yhtenä kuluvan vuoden onnettomimmista pökeleistä. Evansin ja de Armasin välillä ei ole kemiaa nimeksikään. Lisäksi elokuva on leikattu niin kummallisen töksähtävästi, että tuntuu kuin keskenään näyttelevät Evans ja de Armas eivät olisi aina edes olleet samassa tilassa. Tämä leikkauksen epäesteettinen töksähtely jatkuu läpi elokuvan, ja saa kaiken näyttämään ja tuntumaan jotenkin lattealta. Jopa huumorin. Toimintakohtauksistakaan ei ole saatu irti mitään muuta kuin pari siistin näköistä hyppypotkua.”

Arvostelu | Chris Evansin ja Ana de Armasin toimintakomedia Ghosted on pihisevä pökäle