Uusimmat

Barbarian on tämän hetken kuumin kauhuelokuva – Ohjaaja Zach Cregger esitteli videon, jolla sai karmivan ideansa myytyä studiolle

14.09.2022 12:30 Muropaketin toimitus

Barbarian-kauhuleffa kerää kehuja.

20th Century Studiosin kauhuelokuva Barbarian sai Yhdysvalloissa ensi-iltansa viime viikon perjantaina. Lähes kaikkien leffan nähneiden ylistämä Barbarian on jo pienimuotoinen hitti.

Elokuvan ohjaaja-käsikirjoittaja Zach Cregger jakoi nyt Twitter-tilillään Rip Reeliksi kutsumansa videopätkän, jolla sai karmivan ideansa myytyä studiolle. Hän kertoo koostaneensa sen muista elokuvista ja YouTubesta lainatusta materiaalista.

Alempaa löytyy myös elokuvan ensimmäinen traileri, mutta sitä ei ilmeisesti kannata katsoa. Leffan nähneet korostavat, että Barbarian toimii sitä paremmin mitä vähemmän siitä tietää etukäteen.

Metacriticin yhteen keräämien kriitikkoarvostelujen keskiarvo on tällä hetkellä 79 /100. Rotten Tomatoesin mukaan Barbarianista on pitänyt 92 prosenttia kriitikoista.

Elokuvan pääosissa nähdään Georgina Campbell ja Bill Skarsgård. Mukana ovat myös muun muassa Justin Long, Matthew Patrick Davis, Richard Brake, Kurt Braunohler ja Jaymes Butler.

Barbarianin Suomen ensi-ilta ei ole vielä selvillä.

Muropaketin uusimmat