Uusimmat

Batman-tähdet Kevin Conroy ja Mark Hamill nähdään vielä kerran samassa elokuvassa

01.03.2024 14:16 Muropaketin toimitus
Batman

Kuva: © 2024 Warner Bros. Entertainment Inc.

Batmanin ääninäyttelijänä tunnetun Kevin Conroyn kuoltua syksyllä 2022 ilmoitti Mark Hamill, ettei hän enää palaa Jokerin rooliin. Pian legendaarisen parivaljakon voi kuitenkin nähdä – tai siis kuulla – vielä yhdessä elokuvassa.

IGN:n mukaan Kevin Conroy ja Mark Hamill palaavat rooleihinsa vielä kerran tulevassa animaatioseikkailussa Justice League: Crisis on Infinite Earths – Part 3.

Koko ääninäyttelijöiden lista näyttää tältä:

Kevin Conroy – Batman
Mark Hamill – Joker
Corey Stoll – Lex Luthor
Brian Bloom – Adam Strange & Sidewinter
Elysia Rotaru – Black Canary
Armen Taylor – Jay Garrick
Cynthia Kaye McWilliams – Dr. Beth Chapel/Cheetah
Dean Winters – Captain Storm
Jason Spisak – Blue Lantern Razer, Hayseed
Brett Halton – Batlash & Captain Atom
Ashly Burch – Nightshade, Queen Mera
Katee Sackhoff – Poison Ivy

Justice League: Crisis on Infinite Earths julkaistiin alkuvuodesta ja on saatavilla vuokra- ja myyntiversioina Suomessa. Justice League: Crisis on Infinite Earths – Part 2 seuraa perässä huhtikuun lopulla, mutta vielä ei ole tiedossa, milloin Justice League: Crisis on Infinite Earths – Part 3 julkaistaan.

Kevin Conroy ja Mark Hamill aloittivat uransa Batmanin parissa Batman: The Animated Seriesin merkeissä. Ysäriklassikko lisättiin hiljattain Prime Videon valikoimaan.

1990-luvun Batman: The Animated Series tuli Suomessa vihdoinkin suoratoistoon

Alla kahden ensimmäisen Crisis On Infinite Earths -elokuvan trailerit ja juonikuvaukset.

Justice League: Crisis on Infinite Earths – Part One

”Kuolema odottaa. Pahempaa kuin kuolema: unhola. Eikä vain Maata, vaan kaikkia, kaikkialla, jokaisessa universumissa! Salaperäinen Monitor on täydellisen tuhon edessä koonnut mahtavimman supersankarijoukon koskaan. Mutta mitä Superman, Ihmenainen, Batman, Flash, Vihreä Lyhty ja sadat muut supersankarit useasta eri Maasta voivat tehdä pelastaakseen kaikki todellisuudet pysäyttämättömältä antimateria-armageddonilta?!”

Justice League: Crisis on Infinite Earths – Part Two

”Todellisuuden tuhoa hamuavien VARJODEMONIEN ääretön armeija vyöryy maailmamme ja kaikkien vaihtoehtoisten Maiden ylle! Niillä on vastassa ainoastaan kaikkien aikojen mahtavimmista metaihmisistä koottu ryhmä, mutta edes Supermanin, Batmanin, Ihmenaisen, Vihreän Lyhdyn ja heidän supersankaritoveriensa yhdistyt voimat eivät saa hidastettua tämän voittamattoman lauman hyökkäystä. Mikä salaperäinen voima ajaa niitä? Ja kuinka Monitorin ja Supergirlin kauan sitten haudattu salaisuus uhkaa murskata viimeisen puolustuksemme?”