Uusimmat

Better Call Saul loppuu ensi viikolla – Viimeisen jakson jälkeen on aika hyvästellä Breaking Badin maailma

11.08.2022 11:22 Muropaketin toimitus

Better Call Saulin erinomainen kuudes ja viimeinen tuotantokausi päättyy ensi tiistaina esitettävään Saul Gone -jaksoon.

Better Call Saulin luoja Vince Gilligan on vahvistanut Better Call Saulin olevan viimeinen sarja, joka sijoittuu Breaking Badin (2008-2013) esittelemään maailmaan. Toisin sanoen ensi tiistaina nähtävän jakson myötä joudutaan hyvästelemään Saul Goodman ja Jimmy McGill, Mike Ehrmantraut, Kim Wexler, Gus Fring ja monta muuta rakastettua hahmoa – toki Walter Whiten ja Jesse Pinkmanin lisäksi.

”Ei rahojaan voi loputtomiin pistää samalle punaiselle 21:lle. Otimme varmaankin riskin tehdessämme spinoffin Breaking Badille, mutta olen todella tyytyväinen tulokseen”, Gilligan on kertonut Better Call Saulin mediapaneelissa Deadline-sivuston mukaan.

”Sitten teimme El Caminon [Breaking Badin ja Jessen tarinaa jatkava elokuva vuodelta 2019] ja olen todella ylpeä myös siitä. Minusta kuitenkin tuntuu, että nyt on hyvä hetki tajuta lähteä juhlista kotiin, ei kukaan halua olla se tyyppi, joka roikkuu paikalla lampunvarjostin päässään.”

LUE LISÄÄ: Arvostelu | Puhtaasti Breaking Bad -faneille tehty El Camino -elokuva antaa Jesse Pinkmanin tarinalle onnistuneen lopun

Pienen mahdollisuuden paluulle Vince Gilligan kaikesta huolimatta jättää. Ensin hänen on kuitenkin tehtävä jotain muuta kuin lisää Breaking Badia tai Better Call Saulia:

”Minulla ei ole mitään suunnitelmia jatkaa tässä universumissa. Tiedän että totesin varmaa samaa Breaking Badin loppuessa. Nyt minulla on kuitenkin tarve todistaa itselleni, että pystyn tekemään muutakin. Toivon etten ole poni, joka osaa vain yhden tempun”.

Gilliganin jatkosuunnitelmista voi lukea lisää täältä:

Vince Gilligan Prepping New Series; ‘Better Call Saul’ Followup About To Hit TV Marketplace With A Bang

Better Call Saulin viimeinen jakso julkaistaan Netflixissä tiistaiaamuna. Samasta palvelusta löytyvät myös kaikki sarjan aikaisemmat jaksot, Breaking Badin viisi tuotantokautta ja El Camino -elokuva.