Uusimmat

Black Widow -tähti teki elokuvan loppuun vain koska sopimus Marvelin kanssa pakotti siihen: “Kuin olisi palleille potkittu”

Ray Winstone Damsel-elokuvassa, kuva: John Wilson/Netflix ©2024

01.03.2024 10:28 Muropaketin toimitus

Netflix-tuotostensa pressikiertueella oleva näyttelijäkonkari Ray Winstone ei välitä sensuroida sanomisiaan. 

Netflixissä ensi viikolla nähtäviä Damsel-elokuvaa ja The Gentlemen -sarjaa promoava brittikonkari Ray Winstone on vauhdissa. Eilen näyttelijä kertoi tekevänsä elokuvia myös pelkän rahan takia, vailla sen suurempaa innostusta projekteja kohtaa.

Lue myös: “Pitäähän vuokra maksaa” – Näyttelijä Ray Winstone myönsi tekevänsä elokuvia, joista ei itsekään pidä

Nyt Winstone tekee Radio Timesin haastattelussa erittäin selväksi, että Marvelin vuoden 2021 Black Widow -elokuvan pahisrooli oli yksi niistä joista hän ei todellakaan pitänyt.

”Se oli ihan okei ennen kuin tuli aika tehdä lisäkuvauksia. Muutama tuottaja oli sitä mieltä, että näyttelijänsuoritukseni oli liikaa. Mutta niin Marvel toimii. Se saattaa olla sielujatuhoavaa hommaa, koska olet omasta mielestäsi tehnyt aiemmin hyvää työtä”, Winston selittää.

”Itse asiassa sanoin Marvelille suoraan, että hoitakaa rooliin joku toinen näyttelijä, minä sain jo tarpeekseni. Tein lisäkuvaukset vain koska sopimukseni pakotti. Muuten olisin päätynyt oikeuden eteen. Tuntui kuin minua olisi potkittu palleille”, konkarinäyttelijä jatkaa.

Winstonen yhdessä Millie Bobby Brownin tähdittämä Damsel-fantasiaelokuva saa ensi-iltansa Netflixissä 8. maaliskuuta. Hänet nähdään myös seuraavana päivänä Netflixiin tarjolle tulevassa Guy Ritchien The Gentlemen -sarjassa.

Muropaketin uusimmat