Uusimmat

Chris Hemsworthin uuden Transformers-elokuvan traileri julkaistaan avaruudessa

Kuva: Finnkino

17.04.2024 18:00 Muropaketin toimitus

Tulevan Transformers One -elokuvan ääninäyttelijöinä toimivat muun muassa Chris Hemsworth ja Brian Tyree Henry.

Transformers One saa ensi-iltansa Suomessa 13. syyskuuta, ja huomenna torstaina siitä julkaistaan ensimmäinen traileri. Trailerin julkaisua promoavat elokuvassa ääninäyttelevät Chris Hemsworth ja Brian Tyree Henry, jotka intoilevat asiasta Hemsworthin Instagramissa.

Traileri nimittäin julkaistaan avaruudessa, ja tätä tapahtumaa voi seurata Suomen aikaa klo 16.00 alkaen livestriimatulla lähtölaskennalla ennen matkaa avaruuteen.

Tuntia myöhemmin alus saavuttaa 38 kilometrin korkeuden, jolloin Hemsworth ja Henry esittelevät trailerin. Tapahtuma striimataan @TransformersMovie -sosiaalisen median tileillä, Paramount Picturesin YouTube-kanavalla ja Hemsworthin Instagram-tilillä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Chris Hemsworth (@chrishemsworth) jakama julkaisu

Josh Cooleyn ohjaama Transformers One on animoitu syntytarina siitä, kuinka franchisen ikonisimmat hahmot Orion Pax ja D-16 muuttuivat aseveljistä verivihollisiksi nimeltä Optimus Prime ja Megatron. Hemsworth antaa äänensä Orion Paxille ja Henry D-16:lle.

Muissa äänirooleissa ovat mukana muun muassa Scarlett Johansson (Elita-1), Keegan-Michael Key (B-127), Steve Buscemi, Laurence Fishburne ja Jon Hamm. Elokuva julkaistaan myös suomeksi dubattuna. Suomalaisista ääninäyttelijöistä tiedotetaan myöhemmin.