Uusimmat

Chris Prattin hilpeältä kuulostaneen Cowboy Ninja Viking -elokuvan ensi-ilta peruttiin – ja luultavasti hyvä niin

08.08.2018 12:25 Muropaketin toimitus

2010-luku on ollut hyvää aikaa Chris Prattille. Guardians of the Galaxy- ja Jurassic World -elokuvien myötä Puisto-osasto-näyttelijästä on tullut yksi Hollywoodin suosituimmista tähdistä.

Nyt Chris Prattin ura on kuitenkin törmännyt pieneen töyssyyn, sillä ensi kesälle kaavailtu Cowboy Ninja Viking on pistetty toistaiseksi jäihin. Prattin oli tarkoitus näytellä pääosaa A. J. Liebermanin ja Riley Rossmon sarjakuvaan pohjautuvassa elokuvassa, jossa sankari nimeltä Duncan hallitsee sekä lehmipaimenen, ninjan että viikingin taidot.

Collider-sivuston mukaan Cowboy Ninja Viking ehti jo esituotantovaiheeseen, ja sen piti saada ensi-iltansa kesäkuussa 2019.

Universal-studio ei kuitenkaan halunnut alkaa tehdä elokuvaa kiireessä, joten nyt ensi-ilta on peruttu. Positiivista on se, ettei Cowboy Ninja Vikingiä ole kuitenkaan kokonaan hyllytetty, vaan kehittelyä jatketaan edelleen. Nyt sarjakuvafilmatisointi tehdään siis ainakin teoriassa huolellisemmin ja ideoita ehditään kypsytellä pidemmälle.

Ohjaajaksi valittu Michelle MacLaren ja Chris Pratt ovat edelleen sitoutuneita omintakeiseen toimintaelokuvaan. Universal toivoo Cowboy Ninja Vikingistä uutta franchisea, moniosaista elokuvasarjaa, joten ensi-ilta saattaa hyvinkin olla luvassa vasta kesäkaudella 2020.