Uusimmat

Cocaine Bear -ohjaaja paljasti, mikä oli haastavinta kun tehtiin elokuvaa kokaiinia vetävästä tappajakarhusta

Elizabeth Banks © 2022 Universal Studios

22.02.2023 19:00 Muropaketin toimitus

Elizabeth Banksin ohjaama Cocaine Bear saa ensi-iltansa tulevana perjantaina 24. helmikuuta.

Tällä viikolla elokuvateattereihin tulee tarjolle kokkeilipäissään riehuva karhu sekä verta ja suolenpätkiä. Tositapahtumiin pohjautuvan Cocaine Bear -elokuvan ohjaaja Elizabeth Banks paljastaa AU Reviewn haastattelussa, että elokuvan kuvauksissa karhu ei kuitenkaan aiheuttanut mitään ongelmia – se on nimittäin toteutettu kokonaan tietokoneella.

Kuvausryhmän kokemat haasteet tulivat kokonaan eri suunnalta. Cocaine Bearia kuvattiin Irlannissa vaikka sen tapahtumat sijoittuvat vuoden 1985 Yhdysvaltoihin, Tennesseehen, missä huumeiden salakuljetusoperaatio meni pieleen ja kokaiinit levisivät ympäri metsiä.

Myös elokuvansa tuottajana toimineen Banksin mukaan suurin ongelma oli sopivien autojen saatavuus Irlannissa.

“En olisi osannut ennustaa, että Irlannin saarella, jonka on tarkoitus esittää vuoden 1985 Amerikkaa, ei olisi lainkaan vintage-autoja, jotka olisivat sopineet elokuvaamme. He ajavat toisella puolella tietä ja jokainen ratti oli väärällä puolella. Heillä ei ollut yhtään ambulanssia joka olisi näyttänyt meidän ambulanssiltamme.”

Ambulanssi on elokuvassa keskeisessä roolissa ja Banksin mukaan he joutuivat käyttämään huomattavasti arvioitua enemmän aikaa ja rahaa auton hankkimiseen.

“Ollakseni ihan rehellinen suurin ongelmamme ei ollut karhu, koska Weta Digital huolehti siitä. Suurin ongelma oli saada hemmetin ambulanssi Irlannin Dulskiin.”