Uusimmat

Disney antoi James Gunnille potkut vanhojen twiittien takia vuonna 2018 – näin ohjaaja kommentoi asiaa nyt

Kuva: ©2023 Marvel

11.04.2023 17:00 Muropaketin toimitus

James Gunnin näillä näkymin viimeinen Marvel-elokuva The Guardians of the Galaxy vol. 3 julkaistaan toukokuun alussa.

DC Studiosia nykyisin johtavalla James Gunnilla on värikäs menneisyys. Moni on varmaankin jo unohtanut sen, että Gunn sai vuonna 2018 potkut Disneyltä vanhojen, muun muassa raiskauksille ja holokaustille nauravien twiittiensä vuoksi.

Warner Bros. ei kuitenkaan tuon jälkeen aikaillut ja palkkasi Gunnin tekemään uuden The Suicide Squad -elokuvan. Gunn sai lopulta myös Disneyltä anteeksi – näyttelijöidensä ja faniensa äänekkäällä avustuksella –  ja pääsi tekemään Marvel Studiosille vielä kolmannen ja samalla viimeisen The Guardians of the Galaxy -elokuvan.

Empiren haastattelussa Gunn muistelee erottamisensa aikaa:

“Matkasimme tuolloin hirviön vatsaan ja lopulta minut heitettiin pihalle – ja tuosta minut pelastivat ihmiset, joille olin antanut elämän palkkaamalla heidät mukaan. He saivat minut takaisin raiteilleni, vetivät pelastuslautalle, ja nyt meillä on mahdollisuus saattaa tämä kaikki päätökseen.”

Gunnin viimeinen Guardians of the Galaxy -elokuva saa Suomessa ensi-iltansa 3. toukokuuta. DC:n puolella Gunn puuhaa puolestaan uutta Superman-elokuvaa.