Uusimmat

Disney+:n ehkä paras lastensarja jatkuu ensi viikolla 10 uudella jaksolla

Kuva: © Disney+

05.01.2024 13:14 Muropaketin toimitus

Verbaaliakrobatiaa ja sangen sekopäisiä hahmoja esittelevä Bluey-sarja saa jatkoa.

Disney+:ssa julkaistaan perjantaina 12. tammikuuta Bluey-sarjan kolmas tuotantokausi, joka koostuu 10 uudesta jaksosta. Kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

Joe Brummin luoman Blueyn kuvaus kuuluu Disney+:ssa seuraavasti:

”Hauska ja rehellinen kuvaus modernista perhe-elämästä osoittaa, miten mielikuvitusleikit tuottavat terveitä lapsia. Australiankarjakoira Blueyn ääretön kuvittelukyky ja halu hauskuuttaa muuttavat arkielämän uskomattomiksi seikkailuiksi. Bluey ja hänen siskonsa Bingo tutkivat maailmaansa innolla ja opettelevat leikin varjolla voittamaan pelkojaan ja kokeilemaan aikuisten vastuita. He myös rakastavat vetää vanhempansa, etenkin isänsä mukaan hauskanpitoon. Äiti Chilli on palannut töihin, joten Bandit-isä taiteilee lastenhoidon ja etätöiden välillä. Vaikka hän saattaakin luulla johtavansa laumaa, leikin aikana tyttäret kuitenkin päättävät mitä tehdään… ja melkein aina muulloinkin!” 

Jos Muropaketin iskäosastolta kysytään, on Bluey ehkä koko Disney+:n paras nykyisistä lastensarjoista. Sen parissa jaksaa aikuinenkin viettää aikaa, toisin kuin monen muun nykypiirretyn. Emmekä suinkaan ole ainoita Blueysta innostuneet: IMDb:ssa sarjan arvosana on peräti 9,4/10., mikä tekee siitä yhden koko Disney+:n kehutuimmista sarjoista.