Uusimmat

”Pitäisi polttaa roviolla” – Donald Trump on uudessa elokuvassa raiskaaja ja nyt ex-presidentti uhkaa tekijöitä oikeustoimilla

Kuva: MTV Katsomo

23.05.2024 15:25 Muropaketin toimitus

Sebastian Stan esittää Donald Trumpia tästä kertovassa elokuvassa The Apprentice.

Sebastian Stanin tähdittämä The Apprentice -elokuva on saanut tällä viikolla ensiesityksensä Cannesin elokuvajuhlilla. Elokuva kertoo 1970-80-luvuilla New Yorkissa vaikuttaneesta liikemies Donald Trumpista – ennen kuin tästä tuli Yhdysvaltain presidentti.

Elokuvassa nähdään myös kohtaus, missä Stanin esittämä Trump kaataa ensimmäisen vaimonsa Ivanan lattialle ja raiskaa tämän. NME:n uutisen mukaan Trump uhkaa tämän vuoksi elokuvaa oikeustoimilla.

Trumpin ja hänen edustajansa mukaan kohtaus on “pelkkää roskaa”, joka on pelkästään “Hollywoodin eliitin pyrkimys vaikuttaa tuleviin presidentinvaaleihin”. Heidän mukaansa elokuva ei ansaitse paikkaa edes alelaarissa vaan se pitäisi “polttaa roviolla”.

The Apprentice -elokuvan ohjaa Ali Abbasi ja käsikirjoituksesta vastaa Gabriel Sherman. Stanin lisäksi siinä nähdään muun muassa Jeremy Strong, Maria Bakalova, Martin Donovan ja Catherine McNally.