Uusimmat

Dwayne Johnson on yksi maailman suosituimmista näyttelijöistä, mutta huteja hänkin on tehnyt – Tänään tv:ssä suoraan dvd:llä julkaistu toimintaleffa, josta harva on pitänyt

28.01.2020 06:36 Muropaketin toimitus

Dwayne Johnson tehtailee nykyään hittielokuvia toisensa perään, mutta 2010-luvun alussa lihaskimpun vetovoima ei ollut vielä ihan samaa luokkaa. 

Paramount Network esittää tänään kello 21.00 Dwayne Johnsonin uran kehnompaan päähän kuuluvan Empire Staten (2013), joka julkaistiin suoraan dvd:llä. Elokuva on kerännyt vähänlaisesti kehuja, eikä juurikaan myöskään myyntituloja.

Dito Montielin ohjaamassa Empire Statessa ”Chris (Liam Hemsworth) mokaa poliisiopiston pääsykokeet, joten hänen on otettava vastaan vartijantyö Empire State Armored Truck Company nimisessä rahankuljetusyrityksessä. Hän viittaa ohimennen työssään huomaamistaan turva-aukoista parhaalle ystävälleen Eddielle, ja pian Chris riuhtaistaankin mukaan ovelaan, USA:n historian suurimpaan käteisryöstöön. Ei aikaakaan kun mukaan sotkeutuu myös NYPD etsivä James Ransone (Dwayne ’The Rock’ Johnson) sekä kaikkien lakien yläpuolella häärivä mafia”.

IMDb:ssa Empire Staten arvosana on tällä hetkellä 5,2/10, ja Rotten Tomatoesissa vain 24 % katsojista on pitänyt näkemästään (kriitikoiden mielipiteitä ei ole elokuvalle koottu).

Kyseessä on siis elokuva, jonka voi huoletta ohittaa, mutta joka toisaalta voi palvella hyvin niitä, jotka haluavat sammuttaa aivonsa pitkän päivän päätteeksi.

Muropaketin uusimmat