Uusimmat

Evil Dead -tähti Bruce Campbellin mielestä supersankarirooleissa ei juuri hurrattavaa ole: “Voi tuota onnetonta paskiaista, ajattelen”

21.08.2018 20:47 Muropaketin toimitus

Evil Dead

Näyttelijä Bruce Campbell ei aio esiintyä supersankarielokuvissa.

Ash vs. Evil Dead -splatterkomediasarja lopetettiin kolmen tuotantokauden jälkeen, ja samalla vuodesta 1981 asti Ash Williamsia Evil Dead -elokuvissa ja sarjassa esittänyt Bruce Campbell ilmoitti jäävänsä eläkkeelle roolista. Hänet nähdään seuraavaksi Yhdysvalloissa tällä hetkellä AMC-kanavalla pyörivässä Lodge 49 -sarjan kolmessa jaksossa, mutta sen suurempia projekteja näyttelijällä ei ole tällä hetkellä työn alla, tai ainakaan niistä ei ole vielä kerrottu julkisesti mitään.

Comicbook.comin haastattelussa Campbell kuitenkin kertoo, millaisissa elokuvissa häntä ei ainakaan nähdä. Näyttelijää käy lähinnä sääliksi kollegansa, jotka esiintyvät supersankarielokuvissa ja allekirjoittavat järjettömiä sopimuksia.

– Supersankari-jättileffat saavat minut irvistämään. Aina kun huomaan jonkun näyttelijän buukatun moiseen leffaan, niin mietin vain, että tuo onneton paskiainen joutuu pitämään samaa sankariasua päällään seuraavat kymmenen vuotta, Campbell sanoo.

– Leffaa kuvataan suunnilleen vaikkapa seitsemän kuukautta, sitten pääset kuukaudeksi lomalle Bahamalle tai johonkin. Seuraavaksi alkaa kolme kuukautta kestävä elokuvan markkinointi haastatteluineen, jonka jälkeen onkin jo aika kuvata jatko-osa ja vetää se vitun sama sankariasu taas päälle, näyttelijä jatkaa.

Campbell esiintyi aikoinaan kaikissa kolmessa Tobey Maguiren tähdittämässä Spider-Man-leffassa, mutta roolit olivat pieniä cameoita, joihin hän suostui vain Sam Raimin takia, joka on ollut hänen hyvä ystävänsä jo ennen ensimmäistä Evil Dead -elokuvaa.

Tässä vielä kaikki Campbellin cameot: