Uusimmat

Fanit säikähtivät turhaan – Disney+:n katsotuin ohjelma ei ole vielä loppumassa

Kuva: © Disney+

15.04.2024 09:30 Muropaketin toimitus

USA:n katsotuimmaksi ohjelmaksi Disney+:ssa viime vuonna nousseesta Bluey-animaatiosta on julkaistu pari uutta jaksoa huhtikuussa. Lisääkin on vielä luvassa.

Sunnuntaina 7. huhtikuuta Blueysta julkaistiin Disney+:ssa jakso nimeltä Ghostbasket, ja eilen palveluun pätkähti erikoispitkä The Sign -spesiaali.

Mutta olivatko Bluey Heelerin ja hänen perheensä seikkailut sitten siinä?

Fanien keskuudessa nousi huoli asiasta Ghostbasketin myötä, kun jakson loppupuolella Heelerien talon pihaan ilmestyi kyltti, jossa luki ”Myytävänä”. Lisähuolta lisäsi, kun jakson lopussa ei soinut musiikkia, toisin kuin Blueyssa aikaisemmin.

Vaikka Bluey-sarjaa tarkemmin seuranneet ovat olleet jo hyvän aikaa perillä siitä, että neljäs kausi on tulossa, on sarjan tuottaja Sam Moor joutunut vakuuttelemaan BBC:n haastattelussa, että sarjaa ei olla lakkauttamassa.

Talon myynti-ilmoitus oli yksinkertaisesti vihje jostain muusta:

”Ei, ei tämä ole Blueyn loppu. Olen varma että meillä on vielä paljon yllätyksiä katsojille”, Moor lupasi.

Blueya on ilmestynyt tähän mennessä kolme kautta. Sarja on levinnyt tähän mennessä yli 60 maahan.

Blueyn kuvaus kuuluu Disney+:ssa seuraavasti:

”Hauska ja rehellinen kuvaus modernista perhe-elämästä osoittaa, miten mielikuvitusleikit tuottavat terveitä lapsia. Australiankarjakoira Blueyn ääretön kuvittelukyky ja halu hauskuuttaa muuttavat arkielämän uskomattomiksi seikkailuiksi. Bluey ja hänen siskonsa Bingo tutkivat maailmaansa innolla ja opettelevat leikin varjolla voittamaan pelkojaan ja kokeilemaan aikuisten vastuita. He myös rakastavat vetää vanhempansa, etenkin isänsä mukaan hauskanpitoon. Äiti Chilli on palannut töihin, joten Bandit-isä taiteilee lastenhoidon ja etätöiden välillä. Vaikka hän saattaakin luulla johtavansa laumaa, leikin aikana tyttäret kuitenkin päättävät mitä tehdään… ja melkein aina muulloinkin!” 

Muropaketin uusimmat