Uusimmat

Finnkino esittää yhden kesän odotetuimmista elokuvista viikkoja ennen virallista ensi-iltaa

06.06.2024 07:40 Muropaketin toimitus

Inside Out 2:n Suomen ensi-ilta on vasta 17. heinäkuuta, mutta Finnkino esittää elokuvan ennakkoon kuukautta aikaisemmin.

Finnkino järjestää seuraavan Lasten sunnuntai -teemapäivän 16. kesäkuuta. Tuttuun tapaan luvassa on ennakkonäytöksiä. Kesän odotetuimpiin ensi-iltoihin lukeutuvan Inside Out 2:n lisäksi ennakkoon esitetään Mavka: Metsän laulu, jonka virallinen julkaisu on vasta elokuun alussa.

Lasten sunnuntaina kaikkien lasten ja koko perheen elokuvien näytöksiin pääsee lastenlipun hinnalla.

Ennakkomyynti on jo alkanut.

Inside Out 2

”Disneyn ja Pixarin elokuva Inside Out – mielen sopukoissa 2 asettuu jälleen tunteiden tasapainon jo kerran löytäneen teinitytön Rileyn mieleen juuri sillä hetkellä, kun hänen päämajassaan käynnistyy suuri romutusurakka, jolla tehdään tilaa odottamattomalle yllätykselle: uusille tunteille! Ilo, Suru, Kiukku, Pelko ja Inho, jotka ovat pitkään pyörittäneet Rileyn mieltä hyvällä menestyksellä, eivät tiedä, mitä pitäisi ajatella, kun kuvioihin ilmestyvät Ahdistus, Kateus, Ennui ja Nolous. Elokuvan on ohjannut Kelsey Mann ja tuottanut Mark Nielsen.”

Mavka – Metsän laulu

”Vihreitä arvoja korostava koko perheen animaatio Mavka: Metsän laulu on ukrainalais-amerikkalainen yhteistuotanto ja Euroopan laajuinen kassamenestys, joka kannustaa rakentamaan siltoja yli rajojen. Muinaisista ajoista saakka Ukrainan metsät ovat kätkeneet sisäänsä uskomattomia salaisuuksia ja myyttisiä olentoja. Mavka on haltia ja metsän sielu, jonka tehtävä on suojella metsän sydäntä kaikilta vaaroilta, etenkin ihmisiltä. Lucas on läheisen kylän asukas, joka haaveilee urasta muusikkona. Kun heidän maailmansa kohtaavat, tapahtuu jotain odottamatonta: he rakastuvat. Mutta ihmisten ja metsän asukkaiden joutuessa törmäyskurssille vanhan sahalaitoksen perijättären juonien seurauksena, myös Mavka ja Lucas ajautuvat vastakkain. Voittaako rakkaus epäilyksen ja pelon?”