Uusimmat

Frasier-tähti on yhä Donald Trumpin kannattaja – mutta kun aiheesta kysyttiin haastattelussa, homma meni vaikeaksi

Kuva: © Pamela Littky/Paramount+

07.12.2023 09:45 Muropaketin toimitus

Frasier- ja X-Men-tähti Kelsey Grammer on Hollywoodissa aikamoinen poikkeus: toisin kuin moni muu näyttelijä, hän kannattaa Donald Trumpia.

Kelsey Grammer on ilmaissut tukensa USA:n ex-presidentille jo vuosia sitten. Viime vuosina Trumpin meno on mennyt entistä villimmäksi, joten kun BBC haastatteli Frasier-tähteä, nousi aihe odotetusti esille.

Mutta kun BBC Radio 4:n Today -ohjelman juontaja Justin Webb koetti tiedustella Grammerin suhteesta Trumpiin, puuttui Paramountin pr-väki asiaan  nopeasti.

Webb sai kysymykseensä ”Olit aiemmin Trumpin kannattaja. Olen kinnostunut tietämään oletko sitä yhä?” vain lyhyen vastauksen:

”Olen ja siinä kaikki tuosta aiheesta”, vastasi Grammer.

Haastattelun jälkeen Webb paljasti, että Kelsey Grammer olisi ollut kyllä halukas puhumaan siitä, miksi hän kannattaa Donald Trumpia ja aikoo äänestää tätä myös tulevissa vaaleissa, mutta Paramountin pr-tiimi ”ei ollut yhtä innoissaan”.

Toisin sanoen Kelsey Grammerin poliittisten mielipiteiden ei haluttu karkottavan paluun tehneen Frasier-sarjan potentiaalisia katsojia ja siksi Paramount päätti katkaista keskustelun alkuunsa.

Sinänsä tilanteessa ei ole mitään yllättävää: BBC:n haastattelu oli osa Frasierin promootiokampanjaa, eikä puhe Trumpista edistä mitenkään katsojamäärän kasvattamista.

Aiheesta on uutisoinut Deadlinen lisäksi monet muut merkittävät mediat. Tästä huolimatta Paramountin tai Grammerin edustajat eivät ole asiaa myöhemmin kommentoineet, ja – kummallista kyllä – myös Donald Trump on ollut hiljaa aiheesta.

Suomessa Frasierin uusia jaksoja voi katsoa SkyShowtimesta.