Uusimmat

Furiosa saa samanlaisen erikoisversion kuin Mad Max: Fury Road: ”Se on tehty jo”

Kuva: © 2024 Warner Bros. Feature Productions Pty Limited and Domain Pictures, LLC.

28.05.2024 13:30 Muropaketin toimitus

Vuoden 2015 Mad Max: Fury Roadista julkaistiin mustavalkoinen Black and Chrome -versio. George Millerin mukaan vastaava on luvassa myös Furiosa: A Mad Max Sagasta.

Ohjaaja George Millerin mukaan Furiosan mustavalkoinen versio ei ole ainoastaan tekeillä, se on tehty jo.

”Olemme jo tehneet sen. Se oli viimeinen asia mitä tein tästä elokuvasta ja kutsun sitä versiota nimellä Tinted Black & Chrome”, Miller paljasti Happy Sad Confusedin haastattelussa.

Vielä ei ole tiedossa, milloin Furiosa: A Mad Max Sagan mustavalkoinen versio julkaistaan, mutta mikäli Fury Roadin esimerkkiä seurataan loppuun asti, on erikoisversio luvassa vasta syksyllä Blu-ray-julkaisun myötä.

Furiosa ei yltänyt elokuvalle asetettuihin tavoitteisiin USA:ssa avausviikonloppunaan. Kassaan kilahti vain 25,6 miljoonaa dollaria, mikä oli kaukana tavoitteesta. Toisaalta viikonloppu oli USA:n teattereissa poikkeuksellisen hiljainen, ja kiilasi Furiosa sentään listan kärkeen uuden Karvis-elokuvan ohitse.

Anya Taylor-Joyn tähdittämä elokuva nousi myös Suomessa TOP 20:n kärkeen.

Furiosa ajoi Karvisen yli Suomessa

Maailmanlaajuisesti Furiosalla on nyt kasassa 64,8 miljoonaa dollaria. Elokuvan tekeminen maksoi peräti 168 miljoonaa, joten pahasti näyttää nyt siltä, että voitolle ei tulla pääsemään. Mad Max: Fury Roadin lipunmyynti kipusi hieman yli 380 miljoonan dollarin.