Uusimmat

Game of Thrones -tähti kärsi kidutuskohtauksen jälkeen jatkuvasta ahtaanpaikankammosta: ”En odottanut sitä”

Lena Headey ja Hannah Waddingham sarjassa Game of Thrones Kuva: © HBO

04.04.2024 18:00 Muropaketin toimitus

Hannah Waddingham esitti Game of Thrones -sarjassa septaa nimeltä Unella.

Näyttelijä Hannah Waddingham paljastaa Stephen Colbertin haastattelussa, että Game of Thronesin kidutuskohtauksen kuvaaminen jätti häneen jälkensä kroonisen ahtaanpaikankammon muodossa.

Waddingham esitti Game of Thronesissa septa Unellaa, joka julmasti kiduttaa Lena Headeyn esittämää Cerceitä. Kun voimasuhteet kääntyvätkin toisin päin, Cercei ei jätä käyttämättä mahdollisuutta kostoon. Sarjassa nähdään kohtaus, missä Unellaa vesikidutetaan sidottuna pöytään, ja Waddingham paljastaa, että kohtauksen kuvaamisesta jäi hänelle traumoja.

“Thrones antoi minulle jotain sellaista, mitä en ollut osannut odottakaan, nimittäin kroonisen ahtaanpaikankammon. Se oli kamalaa. Olla kymmenen tuntia vesikidutettuna. Siis ihan oikeasti. Minut oli sidottu pöytään nahkavöillä, enkä voinut nostaa päätäni, koska sanoin, että näyttäisi epäilyttävältä, jos hihnat olisivat liian löysällä”, Waddingham kertoo.

“Makasin siinä selälläni ja hiuksissani oli niin paljon viinirypälemehua, että ne muuttuivat violeteiksi. En voinut puhua, koska Vuorella oli kätensä suuni päällä samalla kun yritin huutaa… Yksi toinen toisissa kuvauksissa ollut tyyppi kommentoi minulle, että olin onnekas, sillä hän oli joutunut ryömimään neljä päivää paskassa kyynärpäittensä varassa. Mutta jostain syystä se ei haitannut, kun oli Thronesissa. Sitä vaan halusi antaa parhaansa.”

Katso koko haastattelu tästä videosta:

Waddinghamin vastanäyttelijänä toiminut Headey on aiemmin Entertainment Weeklyn haastattelussa kertonut, että kohtauksen kuvaaminen oli hänen mielestään erittäin epämiellyttävää ja hän koki itsensä sen vuoksi hirviömäiseksi.

Hannah Waddingham

Hannah Waddingham Ted Lasso -sarjassa © Apple TV+

 

Muropaketin uusimmat