Uusimmat

Game of Thrones -tähti purnasi sarjan loppuratkaisusta: “Ei ole reilua, että minun hahmoni ei jäänyt eloon”

22.09.2022 11:55 Muropaketin toimitus

Game of Thronesin loppuhuipennus ei miellyttänyt vuonna 2019 monia faneja, eikä sarjan päänäyttelijäkään ollut siihen ihan tyytyväinen.

(Varoitus: Luvassa juonipaljastuksia Game of Thronesista.)

Vuosina 2011-2019 pyörineen Game of Thronesin viimeisessä jaksossa Jon Snow tappoi rakkaansa Daenerys Targaryenin ja joutui itse karkotetuksi Muurin taakse, mutta selvisi sentään valtaistuinpelistä hengissä.

Nyt Daenerysta esittänyt Emilia Clarke on kertonut, ettei tämä loppuratkaisu ollut ihan hänen makuunsa.

”Mielestäni Daenerys ei tehnyt mitään väärin, ei ole reilua, että vain Jon sai elää”, Clarke totesi hiljattain SFFGazetten mukaan pilke silmäkulmassa.

”Haluan että Daenerys on Jonin kanssa. He voisivat mennä perheterapiaan ja korjata ongelmansa. Daenerys on hyvin toiveikas hahmo, hänellä oli paljon haaveita, ja toivoin että hän olisi voinut saavuttaa ne”.

Jon Snow on saamassa oman sarjansa HBO Max -palveluun. Kun Emilia Clarkelta kysyttiin, voisiko Daenerys Targaryen kuolemastaan huolimatta esiintyä siinä, näyttelijä kertoi pitävänsä asiaa erittäin epätodennäköisenä, mutta lisäsi myös:

”Ikinä ei kannata sanoa ei ikinä”.

LUE LISÄÄ: Alkuperäinen Game of Thrones -sarja saa jatkoa – Kit Harington palaa rooliinsa

Kaikki Game of Thronesin jaksot löytyvät HBO Maxista. Samassa palvelussa pyörii myös ensimmäinen spinoff, House of the Dragon.