Uusimmat

Ghostbusters-tähden mielestä vuoden 2016 leffassa ei ollut järkeä: ”Miksi ei vain tehdä jatkoa alkuperäisille?”

Kuva: © 2023 CTMG, Inc.

27.03.2024 09:50 Muropaketin toimitus

Monen Ghostbusters-fanin ja etenkin monen nettiritarin mielestä vuoden 2016 ”naisten Ghostbusters” oli turhinta mitä maa päällään kantaa. Miksi tehdä reboot, kun alkuperäiselle elokuvalle oli pyritty tekemään jatko-osaa niin monta vuotta?

Nyt alkuperäisissä – ja vuoden 2016 jälkeisissä – Ghostbusters-elokuvissa Winston Zeddemorea näytellyt Ernie Hudson on tehnyt selväksi, ettei hänkään kuulu rebootin suurimpiin faneihin.

Ernie Hudsonilla ei ole mitään Ghostbustersin uusia naishahmoja vastaan – hänen mukaansa Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon ja Leslie Jones ovat lähtökohtaisesti kertakaikkisen hauskoja koomikoita. Hudson ei vain ymmärtänyt koko vuoden 2016 elokuvan pointtia.

”Kuule, olen [ohjaaja] Paul Feigin fani, joten minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa hänestä. En vain ymmärrä miksi reboot piti tehdä, tiedätkö mitä tarkoitan? Sitä olisi voinut vain jatkaa alkuperäistä tarinaa”, Hudson totesi The Independentin haastattelussa.

”Fanit olivat ottaneet alkuperäisten Ghostbusters-elokuvien tarinan ja hahmot omikseen, ja sen takia reboot oli pettymys. Nautin kyllä elokuvasta, mutta se ei ollut sitä mitä fanit olisivat toivoneet”.

Ghostbusters-elokuvasarjan uusin osa, Ghostbusters: Frozen Empire, on ehtinyt jo teattereihin USA:ssa, mutta saa Suomessa ensi-iltansa vasta pääsiäisen jälkeen keskiviikkona 3. huhtikuuta.