Uusimmat

Harry Potter -kirjailija J.K. Rowling: “Minut on ymmärretty täysin väärin”

© Debra Hurford Brown © J.K. Rowling

17.02.2023 14:00 Muropaketin toimitus

Kirjailija J.K. Rowling kertoo oman näkemyksensä hänen ympärillään viime vuodet pyörineeseen mediamylläkkään tulevassa podcastissa.

J.K. Rowling tiputettiin kaikkien rakastaman kirjailijan jalustaltaan parisen vuotta sitten. Harry Potter -kirjailija joutui tuolloin niin median kuin faniensakin silmätikuksi transfobisina pidettyjen kommenttiensa vuoksi.

Pian julkaistavassa, seitsenosaisessa The Witch Trials of J.K. Rowling -podcastissa Rowling vihdoin tarttuu aiheeseen ja kertoo oman puoliskonsa omin sanoin.

Variety julkaisi podcastin tuoreen äänitrailerin, missä Rowling kommentoi, että hänet on ymmärretty täysin väärin.

“Minua on kiinnostanut viime vuosina se, kun erityisesti sosiaalisessa mediassa fanit sanovat, että olen pilannut perintöni. Että minua olisi voitu rakastaa ikuisesti, mutta päätin sitten sanoa näin. Ja minä ajattelen, että ette olisi voinut ymmärtää minua enemmän väärin”, Rowling kertoo.

“En koskaan ole halunnut ärsyttää ketään. En kuitenkaan tuntenut oloani epämukavaksi, kun minut pudotettiin jalustaltani.”

The Witch Trials of J.K. Rowling -podcast alkaa kahden ensimmäisen jakson voimin 21. helmikuuta. Podcast on kuunneltavissa esimerkiksi Spotifyn ja Apple Podcastin kautta.