Uusimmat

James Bondin näyttelijä haukkui homoja ja kertoi lapsille seksikokemuksistaan – joutui myöhemmin pyytämään anteeksi käytöstään

13.09.2022 09:23 Muropaketin toimitus

George Lazenby

James Bondia vuoden 1969 Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa -elokuvassa esittänyt George Lazenby on joutunut pahoittelemaan sanomisiaan.

Yahoo! Moviesin mukaan George Lezenby, 83, esiintyi taannoin 007-elokuvien musiikkia esittelevässä The Music of James Bond with George Lazenby -konsertissa Australiassa. Noustuaan lavalle viime lauantaina Lazenby kertoi urastaan ja elämästään tavalla, jota pidettiin yleisesti ottaen erittäin tahdittomana.

”Hän käytti koko haastattelunsa puhuakseen seksuaalisista valloituksistaan, lisäksi hän oli homofobinen ja kiroili, eikä todellakaan puhunut Bond-elokuvistaan. Hän vähätteli kuningatar Elisabethia päivä sen jälkeen kun tämä oli kuollut. Se oli aivan uskomatonta… Yhdessä vaiheessa hän nimesi australialaisen kriketinpelaajan, jonka tytärtä hän jahtasi ja kertoi raahanneensa Lontoossa pubista autoonsa, mikä oli tietenkin hirveää”, kertoi konsertissa läsnä ollut yleisönedustaja australialaiselle 6PR-radiokanavalle.

George Lazenby oli myös listannut ihmisiä, joiden kanssa oli harrastanut seksiä – ja tämä kaikki osittain lapsista koostuneen yleisön edessä.

Jopa tilaisuuden järjestäjä paheksui entisen Bond-tähden käytöstä siinä määrin, ettei Lazenby pääse enää lavalle Melbournessa järjestettävässä The Music of James Bond with George Lazenby -konsertissa.

Tapahtuneen jälkeen George Lazenbyn pr-tiimi koetti paikata tilannetta julkaisemalla Twitterissä perinteisen ”olen pahoillani jos loukkaannuitte” -viestin.