Uusimmat

HBO Max hyllytti kehutun komediasarjan – toinen yhtiö riensi hätiin ja uusi kausi alkaa jo kesällä

10.05.2023 19:00 Muropaketin toimitus

Kehuttu komediasarja Minx saa jatkoa HBO:n sijaan Starzilla. Toisen kauden rantautumisesta Suomeen ei vielä tarkempaa tietoa.

Viime vuonna alkunsa saanut komediasarjan Minx sai kriitikoilta ylistävän vastaanoton, ja Rotten Tomatoesissa sen tuoreusprosentti on peräti 97. Yleisölle sarja sen sijaan kelpasi heikommin, mikä saattaa olla yksi syy siihen, että HBO lakkautti sarjan vain yhden kauden jälkeen.

Kuitenkin jo tammikuussa kerroimme, että Minx on pelastettu toisen tv-yhtiön Starzin toimesta. Nyt Comic Book uutisoi, että sarjan toinen kausi käynnistyy jo kesällä. Ensimmäinen jakso nähdään Yhdysvalloissa 21. heinäkuuta.

Minx on 1970-luvulle sijoittuva komediasarja, jossa feministinen toimittaja ja  pornojulkaisija perustuvat maailman ensimmäisen naisille suunnatun eroottisen lehden. Sarjaa tähdittävät Ophelia Lovibond, Jake Johnson ja Idara Victor.

Vielä ei ole selvää, mihin suoratoistopalveluun entinen HBO-sarja päätyy Suomessa. Minxin ensimmäinen kausikin on poistettu HBO Maxin valikoimasta ja se saapuu mahdollisesti uudelle alustalle uuden kauden myötä. Suomessa Starzin sarjoja on ollut vaihtelevasti eri suoratoistopalveluissa.

Muropaketin uusimmat