Uusimmat

HBO Maxin hittisarjalle tulee jatkoa – Alaskaan sijoittuva True Detective: Night Country sai trailerin

Kuva: © HBO Max

05.12.2023 08:29 Muropaketin toimitus

True Detectiven neljäs kausi nähdään tammikuun puolivälissä.

HBO Max on julkaissut uuden trailerin ja julisteen Alaskan sijoittuvasta True Detective: Night Country -sarjasta. Antologiasarjan neljäs kausi seuraa kahta etsivää, jotka joutuvat kohtaamaan omat pimeät puolensa ratkaistakseen kahdeksan kadonneen miehen tapauksen.

Kauden virallinen juonikuvaus kertoos seuraavaa:

”Kahdeksan miestä katoaa jälkeä jättämättä pitkän talviyön koittaessa Alaskan Ennisissä. Tsalalin arktista tutkimuskeskusta pyörittäneiden miesten tapauksen ratkaistakseen etsivien, Liz Danversin (Jodie Foster) ja Evangeline Navarron (Kali Reis), on kohdattava sisimmässään kantamansa pimeys. On tullut aika paljastaa aavemaiset totuudet, jotka kätkeytyvät ikijään syvyyksiin.”

Sarjassa nähdään Fosterin ja Reisin lisäksi muun muassa Finn Bennett, Fiona Shaw, Christopher Eccleston, Isabella Star LaBlanc ja John Hawkes. Vierailevina tähtinä nähdään Anna Lambe, Aka Niviâna, June Thiele, Diane Benson ja Joel D. Montgrand.

Sarjan showrunnerina, käsikirjoittajana ja vastaavana tuottajana toimii Issa López, joka on myös ohjannut kaikki kuusi jaksoa.

True Detective: Night Country alkaa HBO Maxissa 15. tammikuuta.

True Detective Night Country

Kuva: © HBO Max