Uusimmat

HBO Nordicin laatusarjasta Into the Badlands voi kohta taas katsoa kaikki kaudet Suomessakin

11.11.2022 13:38 Muropaketin toimitus

Erinomaisena pidetystä Into the Badlands -sarjasta on tällä hetkellä katsottavissa Suomessa vain kolmas tuotantokausi Prime Videon kautta. Tilanne saadaan kuitenkin järjestykseen joulukuussa.

Elisa Viihde Viaplay on ilmoittanut lisäävänsä Into the Badlandsin (2015-2019) kaikki kolme tuotantokautta sarjakirjastoonsa itsenäisyyspäivänä eli maanantaina 6.12.2022.

Jos Daniel Wun tähdittämä ”scifi-taistelusarja” oli pitkään katsottavissa HBO Nordicissa, mutta poistui palvelusta jo ennen kuin se muuttui HBO Maxiksi syksyllä 2021.

Sarjan kuvaus kuuluu seuraavasti:

”Sivilisaatio on tuhoutunut, ja sen tilalle syntynyt feodaaliyhteiskunta on jaettu seitsemän kilpailevan hallitsijan piireihin. Kukin heistä hallitsee aluettaan rautaisella otteella ja koulutettujen salamurhaajien avulla. Näistä tehokkain on Sunny. Sunny ottaa suojaansa väijytyksestä selvinneen teinipojan nimeltä M.K. Pian Sunnylle selviää, että pojalla on synkkä salaisuus ja hänen päästään on luvattu huomattava palkkio. Yhdessä kaksikko ryhtyy hankkeeseen, jonka tulos voi olla ratkaiseva koko ihmiskunnan tulevaisuuden kannalta.”

Muropaketin uusimmat