Uusimmat

Heinäkuun uutuudet Netflixissä: Stranger Things ja Orange is the New Black jatkuvat, scifisarja Another Life alkaa…

30.06.2019 10:00 Muropaketin toimitus

Heinäkuussa Netflixin odotetuin uutuus on Stranger Thingsin kolmas kausi. Hittisarjoista jatkuvat myös Orange is the New Black sekä Sillä silmällä. Uutuuksina tulossa on muun muassa tieteissarja Another Life sekä Chris Evansin tähdittämä draamajännäri The Red Sea Diving Resort.

Netflixin omaa tuotantoa olevat sarjat heinäkuussa:

Viimeiset tsaarit (The Last Czars), kausi 1 – 3. heinäkuuta
Vastarintaliike leviää Venäjällä 1900-luvun alussa. Tsaari Nikolai II vastustaa muutosta antaen kipinän vallankumoukselle, joka päättää tsaarinajan. Amerikkalaisen draamasarjan keskeisissä rooleissa nähdään Robert Jack, Susanna Herbert ja Ben Cartwright.

Stranger Things 3 – 4. heinäkuuta
On vuosi 1985 Indianan Hawkinsissa. Koulu on loppu ja kaupungissa uusi ostoskeskus, minne Hawkinsin aikuisuuden kynnyksellä oleva nuorisojoukko kokontuu. Romanssit kukoistavat, mutta vaara vaanii jälleen, sillä kaupunkia uhkaavat niin vanhat kuin uudetkin viholliset. Stranger Thingsin kolmannella kaudella Eleven kumppaneineen saa muistutuksen siitä, ettei pahuus koskaan kuole – se vain muuttuu.

Designated Survivor: 60 days – 11. heinäkuuta
Korean kansalliskokous joutuu katastrofaalisen hyökkäyksen kohteeksi ja ympäristöministeri Park Mu-jinin on keksittävä tapa luotsata maa syntyneen kaaoksen läpi.

Avioliittotesti (Extreme Engagement), kausi 1 – 12. heinäkuuta
Australialaisessa lifestyle-sarjassa kihlapari testaa sitoumustaan lähtemällä tien päälle ja tutustumalla kahdeksan eri kulttuurin avioliittoperinteisiin yhden vuoden aikana.

Blown Away – 12. heinäkuuta
Kymmenen lasinpuhalluksen taituria käy kuumaa haastekisaa voittaakseen 60 000 dollarin palkinnon ja mestarin tittelin kanadalaisessa tosi-tv-sarjassa.

Koomikoita, kaaroja ja kahvia (Comedians in Cars Getting Coffee: New 2019: Freshly Brewed) – 19. heinäkuuta
Jerry Seinfeldin liikkuva talk show yhdistää kahvin, huumorin ja vanhat autot. Tuloksena on omalaatuisia, kofeiininhuuruisia seikkailuita terävien koomikoiden seurassa.

Rahapaja (La casa de papel), osa 3 – 19. heinäkuuta
Kahdeksan varasta lukittautuu panttivankeineen kolikkopajaan ja koplan pomo manipuloi poliisit toteuttamaan suunnitelmansa. Espanjalaisen rikossarjan kolmas osa.

Typewriter – 19. heinäkuuta
Intialaisessa kauhuelokuvassa perhe muuttaa Goalla taloon, jossa uskotaan kummittelevan. Nuorten ystävysten porukka päättää tutkia asiaa.

Another Life – 25. heinäkuuta
Selvittääkseen avaruudesta tulleen artefaktin alkuperän astronautti Niko Breckinridge (Katee Sackhoff) nuorine miehistöineen aloittaa haasteellisen tehtävän ja kohtaa mielettömiä vaaroja. Brittiläisen jännityssarjan muissa rooleissa nähdään muun muassa Jake Abel, Samuel Anderson, Selma Blair ja Tyler Hoechlin.

Orange Is the New Black, kausi 7 – 26. heinäkuuta
Emmy-palkittu vankiladraamasarja palaa seitsemännen ja samalla viimeisen kauden jaksoin.

Sillä silmällä (Queer Eye), kausi 4 – 19. heinäkuuta
Fab Five tarjoilee uudella kaudella lisää trendikkäitä vinkkejä, tunteikkaita muuttumisleikkejä ja liikuttavan vilpittömiä paljastuksia.

Pikapaakarit (Sugar Rush), kausi 2 – 26. heinäkuuta
Aika on tärkein aineksista kun leipurijoukkueet kilpailevat siitä, kuka pyöräyttää kaikkein makoisimmat herkut.

The Letdown, kausi 2 – 31. heinäkuuta
Audrey, kaksikuisen vauvan äiti, liittyy uusien vanhempien tukiryhmään. Siellä hän saa omalaatuisia ystäviä, joilla on edessään monenlaisia haasteita ja elämänmuutoksia. Australialaisen draamakomediasarjan pääosassa nähdään Alison Bell.

Tulossa myös:
Yummy Mummies, kausi 2 – 3. heinäkuuta
You Me Her, kausi 4 – 12. heinäkuuta
Uraäidit (Workin’ Moms), kausi 2 – 25. heinäkuuta
My First First Love, kausi 2 – 26. heinäkuuta

Netflixin omat elokuvat heinäkuussa:

Stellan kidnappaus (Kidnapping Stella) – 12. heinäkuuta
Kadulta siepattu, sidottu ja suukapuloitu nainen, josta vaaditaan lunnaita, tekee tukalassa tilanteessa kaikkensa suistaakseen sieppaajiensa suunnitelmat raiteiltaan. Saksalainen rikosdraama.

Point Blank – 12. heinäkuuta
Frank Grillon ja Anthony Mackien tähdittämä rikostoimintaseikkailu, jossa teho-osaston hoitaja liittoutuu rikollisen kanssa päihittääkseen joukon korruptoituneita, heidän perheitään uhkaavia poliiseja.

4 latas – 12. heinäkuuta
Vanhat kaverukset lähtevät Espanjasta aavikkomatkalle kohti Malia tavatakseen kuolemansairaan ystävänsä. Mukaan tulee myös ystävän tytär, joka on etääntynyt isästään. Espanjalaisessa mustassa komediassa nähdään muun muassa Jean Reno.

Secret Obsession – 18. heinäkuuta
Nainen herää hirveän hyökkäyksen jälkeen muistinsa menettäneenä. Hän ponnistelee saadakseen muistinsa palaamaan, mutta voiko hän luottaa edes läheisiinsä? Psykologisen jännärin pääosassa nähdään Brenda Song.

Boi – 26. heinäkuuta
Ajaessaan kahta kiinalaista liikemiestä ympäri Barcelonaa nuori katalonialainen autonkuljettaja huomaa ajautuvansa yhä syvemmälle epätodelliseen seikkailuun. Espanjalainen draamaelokuva.

The Red Sea Diving Resort – 31. heinäkuuta
Tositapahtumiin pohjautuva draamajännäri ryhmästä, joka 80-luvulla salakuljetti pakolaisia Israeliin Sudanissa sijaitsevan lomaresortin kautta. Gideon Raffin ohjaaman ja käsikirjoittaman elokuvan pääosissa nähdään Chris Evans ja Michael Kenneth Williams. Muissa rooleissa mukana ovat muun muassa Haley Bennett, Alessandro Nivola, Michiel Huisman, Chris Chalk, Greg Kinnear ja Ben Kingsley.

Tulossa myös:
Girls With Balls – 26. heinäkuuta
The Son – 26. heinäkuuta

Netflixin omat dokumentit heinäkuussa:

Parchis: Dokumentti (El documental) – 10. heinäkuuta
Espanjalaisessa dokumentissa perehdytään 80-luvun espanjalaiseen lapsiyhtyeeseen nimeltä Parhcís, Konserttitaltiointien ohessa ääneen pääsevät entiset jäsenet ja muut sisäpiiriläiset.

Taco Chronicles, osa 1 – 12. heinäkuuta
Kunnianosoitus tacolle! Sarjassa perehdytään tacon historiaan ja kansainväliseen suosioon, sen erilaisiin versioihin ja siihen, mitä se merkitsee meksikolaisille.

Last Chance U: INDY: osa 2 – 19. heinäkuuta
Amerikkalaisessa dokumenttisarjassa vaikeuksiin ajautuneet huippu-urheilijat aloittavat uudessa oppilaitoksessa ja saavat viimeisen mahdollisuuden tehdä täyskäännös ja saavuttaa unelmansa.

The Great Hack – 24. heinäkuuta
Dokumentti siitä, kuinka yhtiöstä nimeltä Cambridge Analytica tuli sosiaalisen median pimeän puolen symboli vuoden 2016 presidentinvaalien aikaan Yhdysvalloissa.

Heinäkuun komediaspesiaalit Netflixissä:

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein – 16. heinäkuuta
Stranger Things -sarjasta tuttu David Harbour tutkii sukunsa salaisuuksia löydettyään kadoksissa ollutta materiaalia näyttelijäisänsä tv-tuotannosta. Lukuisten vieraiden joukossa nähdään myös muun muassa Alfred Molina ja Kate Berlant.

Tulossa myös:
Katherine Ryan: Glitter Room – 1. heinäkuuta
Whitney Cummings: Can I Touch It? – 30. heinäkuuta

Lapsille ja koko perheelle heinäkuussa:

Ohjat käsissä (Free Rein), kausi 3 – 6. heinäkuuta
Me McKellanit (Family Reunion), kausi 1 – 10. heinäkuuta
3Kaukaa: Tarinoita Arkadiasta (3Below: Tales of Arcadia), osa 2 – 12. heinäkuuta
True Tunes: Songs – 12. heinäkuuta
Pinky Malinky, osa 3 – 17. heinäkuuta
Kapteeni Kalsarin hurjat seikkailut (The Epic Tales of Captain Underpants), kausi 3 – 19. heinäkuuta
Noidista pahin (The Worst Witch), kausi 3 – 26. heinäkuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.