Uusimmat

Hellboy: Kolme uutta kuvaa ja verisempi traileri K16-ikärajan supersankarileffasta

05.03.2019 08:10 Muropaketin toimitus

Legendary Pictures esitteli uutta Hellboy-elokuvaa viime viikolla uudella trailerilla ja parilla julisteellakin. Vielä on kuitenkin promomateriaalia jaettavaksi.

Huhtikuun 12. päivä ensi-iltansa saavan Hellboyn toisen trailerin Red Band -versio ei poikkea viime viikolla julkaistusta videosta paljoakaan, mutta sisältää enemmän verta ja väkivaltaa. Näin katsojia muistutetaan siitä, että elokuvan ikäraja tulee olemaan R – eli Suomessa hyvin todennäköisesti K16.

Hellboyn uusissa kuvissa poseeraa elokuvan nimihahmon (David Harbour) lisäksi BPRD-agentti Alice Monaghan (Sasha Lane) ja elokuvan pahis Nimue the Blood Queen (Milla Jovovich).

Uuden Hellboyn on ohjannut The Descentistä tuttu Neil Marshall.

”Mike Mignolan huippusuosittuihin sarjakuviin perustuva Hellboy (David Harbour) on helvetistä tullut supersankari, joka tasapainoilee todellisen ja yliluonnollisen maailman välissä estääkseen hirviöitä tuhoamasta maailmaa. Hellboyn kotimaassa Englannissa jättiläiset ovat heränneet ja sankari kutsutaan apuun. Samaan aikaan kostonhimoinen verikuningatar Nimue (Milla Jovovich) kerää hirviöarmeijaa noustakseen johtamaan sotaa Hellboyta ja ihmiskuntaa vastaan. Pysäyttääkseen verikuningattaren Hellboyn on kohdattava myös oma pimeä menneisyytensä.”

Muropaketin uusimmat