Uusimmat

Historian noloin seksikohtaus tulee Suomeen helmikuussa – elokuvasta voi katsoa seitsemän minuuttia jo nyt

Kuva: © A24

27.12.2023 15:12 Muropaketin toimitus

Dream Scenario on ensi vuoden omaperäisimpiä ensi-iltoja.

Nicolas Cage nostatti aikaisemmin joulukuussa melkoisia odotuksia uutta Dream Scenario -elokuvaansa kohtaan lupaamalla sen sisältävän elokuvahistorian ehkä noloimman seksikohtauksen.

Elokuvahistorian noloin seksikohtaus nähdään Suomen teattereissa helmikuussa

Dream Scenarion jo syksyn Night Visions -festivaaleilla nähneet tietävät toki, mistä on kyse. Muut pääsevät näkemään Nicolas Cagen uutuuselokuvan vasta alkuvuodesta, kun se saapuu Suomen teattereihin 16. helmikuuta.

Kiitos A24:n, Dream Scenariosta voi nyt katsoa perusteellisen ennakkomaistiaisen: alta löytyvä video esittelee elokuvaa peräti seitsemän minuutin verran. Sisällöstä paljastamme vain sen, että Cagen ”hehkuttamaa” seksikohtausta ei pätkä sisällä.

Dream Scenario on ohjaaja Kristoffer Borglin omaan käsikirjoitukseen perustuva absurdi kauhukomedia, jonka yhtenä tuottajana on toiminut Ari Aster. Elokuvan tarinassa Nicolas Cage esittää yliopistoprofessoria, joka alkaa ilmaantua satunnaisesti ihmisten uniin passiivisena oloneuvoksena. Tohvelisankari yrittää sivuuttaa selittämättömät tapahtumat olankohautuksella, mutta media päättääkin luoda hänestä ilmiön.

Cagen lisäksi Dream Scenariosta tähdittävät Lily Bird, Julianne Nicholson, Michael Cera, Tim Meadows, Dylan Gelula ja Dylan Baker.

Alla vielä Dream Scenarion traileri.