Uusimmat

Hohhoijaa, Arnold Schwarzeneggerin klassikkoleffa uusitaan taas tänään Suomen tv:ssä – Onneksi kesällä on luvassa jotain paljon mielenkiintoisempaa

24.02.2020 07:01 Muropaketin toimitus

Tieteistoimintakauhun klassikkoelokuva Predator on uusittu Suomen televisiossa jo hillittömän monta kertaa, ja tänään se uusitaan taas. 

Vuonna 1987 valmistunut Predator on varmasti monelle Muropaketin lukijalle jo niin läpikotaisin tuttu, ettei elokuvaa välttämättä enää jaksa järin suurella innolla katsoa. Predator-hahmon ystäville julkaistaan tänä vuonna kuitenkin jotain uutta ja kiinnostavaa, joka liittyy olennaisesti myös Arnold Schwarzeneggerin tähdittämään elokuvaan.

Collider-sivuston mukaan yhdysvaltalaiselta Dark Horse Comicsilta ilmestyy kesällä sarjakuvasovitus Predator-elokuvan alkuperäisestä käsikirjoituksesta.

Jeremy Barlow, Patrick Blaine ja Andy Owens ovat tehneet viisiosaisen Predator: The Original Screenplay -sarjakuvan Jim ja John Thomasin vuonna 1984 laatiman Hunter-käsikirjoituksen pohjalta. Kansikuvasta (alla) päätellen Predator näyttää tarinassa suunnilleen samalta kuin siinä vaiheessa, kun Jean-Claude Van Damme oli mukana elokuvaprojektissa, eikä asua oltu vielä muutettu ikoniseen muotoonsa.

Predatorin lisäksi Dark Horse julkaisee myös Alien: The Original Screenplay -sarjakuvan – Ridley Scottin klassikkoelokuvan ”raakaversiosovitus” ilmestyy jo keväällä. Suomessa molemmat julkaisut voi hankkia alan liikkeistä tai Comixologyn kaltaisista digikaupoista.

Predator nähdään Subilla tänään kello 21.00.