Uusimmat

Hotellin siivooja löysi kerran Whoopi Goldbergin vaatekomerosta aivan kokaiinin peitossa

Kuva: © Ahmet Yalçınkaya

09.05.2024 16:00 Muropaketin toimitus

Whoopi Goldberg on julkaissut omaelämäkerrallisen kirjan.

Näyttelijä Whoopi Goldberg on julkaissut omaelämäkerrallisen kirjan Bits And Pieces: My Mother, My Brother, And Me, jossa hän muun muassa muistelee vakavaa huumeongelmaansa 1980-luvulla. Asiasta uutisoi Entertainment Weekly.

Goldberg kertoo, että tuohon aikaan “kaikki” Hollywoodissa käyttivät kokaiinia. Hän paljastaa kirjassaan havahtuneensa omaan tilanteeseensa, kun hotellin siivooja löysi hänet vaatekomerosta kokaiinin peitossa.

“Luulin, että kokaiinin käyttö oli itselläni hallinnassa. Ei se vaikuttanut yhtään vaaralliselta. Kaikilla tuntui olevan sitä saatavillaan, jopa tv- ja elokuvatuotannoissa. Eivätkä poliisit tehneet koskaan ratsioita studioille”, Goldberg kertoo.

“Omalla kohdallani koin todellisen läpsäytyksen naamalleni, jolloin tajusin, miten helvetin syvälle olinkaan vajonnut. Olin viettänyt synttäreitäni hienossa hotellissa New Yorkissa. Joku oli antanut minulle kokaiinia. Istuin vaatekomeroni lattialla vetämässä sitä nenääni. Yksinään. Enkä kuullut siivoojan tulevan sisälle huoneeseen.”

“Hän avasi komeron oven. Minä huusin. Hän huusi, ja perääntyi ja näytti että hän lähtee juoksemaan pakoon. Hän tuijotti naamaani kun rauhoittelin häntä, ja kun katsoin peiliin, näin koko naamani olevan kokaiinissa.”

Lopulta Goldberg päätyi jättämään huumeet taakseen. Syynä tähän hän kertoo olevan äitinsä ja tyttärensä, joiden ei halunnut joutuvan häpeämään hänen addiktiotaan.