Uusimmat

Huhu: Oppenheimer-tähti Cillian Murphy esittää vuonna 2025 Marvelin ehkä parasta superpahista

Kuva: © Universal Pictures.

27.11.2023 11:25 Muropaketin toimitus

Marvel Studiosin odotettu supersankariseikkailu Fantastic Four saa ensi-iltansa vuonna 2025. Elokuvan näyttelijöitä ei ole vielä paljastettu, mutta roolituksista liikkuu paljon huhuja.

Tuorein Fantastic Four -huhu vihjaa Oppenheimer-tähti Cillian Murphyn esittävän elokuvan pääpahis Victor Von Doomia eli Doctor Doomia.

Väite on vasta Hollywood-huhuilija My Time to Shine Hellon varassa, eivätkä Marvel Studios tai Cillian Murphyn edustajat ole sitä kommentoineet. Asiaan kannattaa siis suhtautua suurella varauksella.

Mikäli Cillian Murphy kuitenkin Ihmenelosten veriviholliseksi kiinnitettäisiin, olisi roolitus melkoisen osuva. Murphy on osoittanut monipuolisuutensa viimeistään Oppenheimerilla, eivätkä supersankarielokuvatkaan ole näyttelijälle vieraita; ansioluettelosta löytyy Scarecrow’n rooli Christopher Nolanin Yön ritari -trilogiassa.

Huhujen mukaan Fantastic Fourissa nähdään ikonisista Marvel-hahmoista myös Hopesurffari ja Galactus, mutta virallisesti vahvistettua tietoa ei aiheesta toistaiseksi ole.