Uusimmat

Huhu piti paikkansa: Brad Pitt esitti melkein yhtä pääosaroolia Deadpool 2:ssa, mutta päätyikin sekunnin mittaiseen sivuosaan

Kuva: © 2018 Twentieth Century Fox FIlm Corp. All Rights Reserved.

06.12.2023 14:44 Muropaketin toimitus

Brad Pittin rooli Deadpool 2:ssa oli niin pieni, etteivät kaikki katsojat ehkä ole edes huomanneet sitä.

Deadpool-sarjakuvan luoja Rob Liefeld on antanut Comic Bookille haastattelun, missä hän muun muassa kommentoi Deadpool-elokuvia. Haastattelussa Liefeld myös paljastaa, että Deadpool 2 -huhu Brad Pittistä piti paikkansa.

Pitt nähdään elokuvassa sekunnin mittaisessa cameossa, mutta alun perin hänen oli tarkoitus näytellä Cablen roolissa, jota lopulta esitti Josh Brolin.

“Tiedän sataprosenttisesti huhun olevan totta. He tekivät ennakkokuvauksia, ja David Leitchillä [ohjaaja] on läheinen suhde Pittin kanssa stunt-työn vuoksi [Leitch on toiminut Pittin stunttina useissa elokuvissa]. Mutta tämä oli hyvin hyvin hyvin aikaisessa vaiheessa. Joten kun lopullinen elokuvan suunnitelma oli valmiina, suunta olikin toinen”, Liefeld kertoo.

Katso Rob Liefeldin pitkä mutta hauska haastattelu (jossa hän kommentoi myös Deadpoolin ensiesiintymistä X-Men Origins: Wolverinessa) tästä videosta:

Ryan Reynolds palaa tuttuun roolinsa ensi kesänä kun Deadpool 3 saa ensi-iltansa heinäkuussa.