Uusimmat

Huhu: Transformers-ohjaaja tekee seuraavaksi Masters of the Universe -leffan

Kuva: Netflix © 2021

14.02.2024 08:20 Muropaketin toimitus

Kovasta yrityksestä huolimatta Dolph Lundgrenin vuoden 1987 elokuva on edelleen ainoa kerta, kun Eternian sankari on seikkaillut valkokankaalla.

He-Manista on koetettu tehdä elokuvaa tuloksetta vuosikaudet, ja nyt on taas uusi yritys kierroksessa:

The Hollywood Reporterin mukaan Travis Knight neuvottelee Amazon MGM Studiosin kanssa uuden Masters of the Universe -elokuvan ohjaamisesta. Knight tunnetaan vuoden 2018 Bumblebeestä, joka on edelleen Transformers-elokuvista heittämällä paras.

Viiden vuoden takaisen haastattelumme Knightin kanssa voi lukea täältä:

Muropaketin haastattelussa Bumblebee-ohjaaja Travis Knight: “Loin jo 30 vuotta sitten näitä tarinoita Transformers-leluillani”

Masters of the Universen vanhan käsikirjoituksen pistää uuteen uskoon Knightin vanha yhteistyökumppani Chris Butler, joka on kirjoitttanut mm. ParaNormanin ja Kubo and the Two Stringsin.

Amazon MGM ei ole THR:n huhuja kommentoinut.

Vaikka He-Man and the Masters of the Universe on karttanut valkokangasta menestyksekkäästi pitkään, ovat 1980-luvun suosikkisankarit siirtyneet suoratoistopalveluihin menestyksekkäästi. Uusi Masters of the Universe: Revolution -sarja alkoi Netflixissä tammikuussa.

Vuoden 1987 Masters of the Universe -elokuvaa voi metsästää Suomessa fyysisenä kopiona, mutta digitaalisesti leffaa ei ole tarjolla missään formaatissa tai kuukausimaksullisessa suoratoistopalvelussa.