Uusimmat

Ikäviä uutisia faneille: Our Flag Means Death ei ehkä saakaan enää jatkoa

Kuva: © HBO Max

27.11.2023 14:19 Muropaketin toimitus

Keväällä 2022 HBO Maxissa alkaneesta Our Flag Mean Deathista on julkaistu tähän mennessä kaksi tuotantokautta. Enempää ei välttämättä ole luvassa.

Our Flag Means Deathissa näyttellyt ja sarjaa ohjannutkin Taika Waititi on vihjannut, että toisen kauden päätösjakso saattoi olla koko sarjan finaali ja tuntuu ”luontevalta lopulta” päähahmojen tarinalle.

”He ovat kokeneet niin paljon ja päätyvät sitten kivaan tilanteeseen onnellisessa lopussa”, Waititi totesi Consequencen haastattelussa.

Our Flag Means Death on jäänyt Taika Waititin nimekkäämpien tuotantojen varjoon, mutta sarjalla on ohjaaja-näyttelijän sydämessä erityinen paikka:

”Rakastan sarjaa todella paljon ja ehkä se voisi toimia ilman Rhyiä [Darby, sarjan päätähti] ja minua. Ehkä, en tiedä. Blackbeard on hahmo, josta olen todella ylpeä”.

Our Flag Means Death perustuu (hyvin) löyhästi 1700-luvulla eläneen, merirosvoksi pyrkineen Stede Bonnetin (Rhys Darby) todellisiin seikkailuihin:

Vaihdettuaan auvoisalta vaikuttaneen herrasmiehen elämän hurjapäisen merirosvon seikkailuihin, Stedestä tuli merirosvolaiva Revengen kapteeni. Mahdollista kapinaa hautovan miehistön kunnioituksen ansaitseminen ei kuitenkaan onnistunut tuosta vain. Steden onni kääntyi pahamaineisen kapteeni Mustaparran (Taika Waititi) kohtalokkaan kohtaamisen seurauksena. Molempien yllätykseksi toistensa vastakohdat Stede ja Mustaparta löysivät ulapalta vielä ystävyyttäkin enemmän… he löysivät rakkauden. Nyt on aika selvitä siitä.