Uusimmat

Ikäviä uutisia Supernatural-faneille – The Winchesters -sarja sai kirveestä heti ensimmäisen kauden jälkeen

12.05.2023 13:00 Muropaketin toimitus

Supernatural porskutti 15 tuotantokauden mittaiseksi, mutta esiosa The Winchesters ei ole yhtä onnekas.

Taas yksi sarja on joutunut leikkurin alle vain yhden kauden jälkeen. Tällä kertaa vuorossa on Supernatural-sarjan esiosana toimiva The Winchesters, uutisoi Entertainment Weekly.

The CW on päättänyt lakkauttaa viime syksynä alkaneen sarjan, jossa seurataan Supernaturalista tuttuja Marya ja Johnia mörköjahtiuransa alkuvaiheissa. Päärooleja sarjassa esittävät Meg Donnelly ja Drake Rodger.

Ykköskaudella mukana nähtiin myös emosarjasta tuttuja näyttelijöitä kuten Ruth Connell, Richard Speight Jr., Alexander Calvert, Jim Beaver ja Jensen Ackles.

The Winchesters pyrki laajentamaan Supernatural-maailmaa entisestään ja ensimmäinen kausi päättyi jännittävään tilanteeseen. Sarjan lakkautus tulee siksi faneille varmasti ikävänä uutisena.

Sarjan yhtenä tuottajista toimiva Supernatural-alumni Jensen Ackles ei kuitenkaan jäänyt päätöstä harmittelemaan pidemmäksi aikaa, vaan julkisti Twitterissä käärivänsä hihat pelastaakseen sarjan:

Suomessa The Winchesters on toistaiseksi katsottavissa HBO Maxissa. Supernaturalin kaikki 15 kautta löytyvät HBO Maxin lisäksi Prime Videosta.