Uusimmat

Jack Nicholsonin viimeisen elokuvan voi katsoa Netflixistä – ”Nyt hän haluaa vain olla rauhassa”

Kuva: © Mollie Sivaram

10.11.2023 12:00 Muropaketin toimitus

Jack Nicholson nähtiin valkokankaalla viimeksi 13 vuotta sitten elokuvassa How Do You Know (2010).

Jos Hohto-, Easy Rider- ja Batman-tähden ystävän sanomisiin voi luottaa, on How Do You Know jäämässä Jack Nicholsonin viimeiseksi elokuvaksi.

Nicholsonin pitkäaikainen ystävä ja elokuvatuottaja Lou Adler on nimittäin kertonut WTF With Marc Maron -podcastissa, että 86-vuotias Nicholson on täysin tyytyväinen jo pitkään jatkuneeseen hiljaiseloonsa.

”Ystäväni halusi hänet mukaan uuteen elokuvaansa ja he keskustelivat asiasta. Jack kuitenkin ilmoitti, ettei hän halua tehdä sitä”, Adler paljasti. ”Jack kertoi viettäneensä päivänsä istuen puun alla ja lukien kirjaa”.

Lou Adlerin mukaan tämä kuulosti täysin hänen ystävältään:

”Hän tekee ihan mitä nyt huvittaa. Hän haluaa olla rauhassa, syödä mitä haluaa ja elää omaa elämäänsä”.

Podcastin voi kuunnella täältä.

James L. Brooksin ohjaama ja käsikirjoittama How Do You Know löytyy Suomessa suoratoistona Netflixistä. Elokuvan juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Kun Lisalta vedetään yhtäkkiä matto jalkojen alta, hän heittäytyy suhteeseen baseball- pelaajan, itsekeskeisen naistenmiehen Mattyn kanssa. Ennen kuin heidän suhteensa pääsee kunnolla alkamaan, Lisa tapaa Georgen, suoraselkäisen liikemiehen, joka kamppailee omine ongelmineen sekä isänsä että lain kanssa. Juuri kun tilanne on hajoamassa käsiin, ei se onneksi hajoakaan.”