Uusimmat

James Cameron alkoi kirjoittaa talvella uutta Terminator-elokuvaa, mutta sitten tekoäly keskeytti työt

26.05.2023 14:25 Muropaketin toimitus

Arnold Schwarzenegger ilmoitti taannoin jättäneensä Terminator-elokuvasarjan taakseen. James Cameron sen sijaan ei ole vielä valmis luopumaan luomuksestaan, vaikka aika nykyään lähinnä Avatarin parissa kuluukin.

SFFGazette.com uutisoi James Cameronin paljastaneen Dell Tech World -tapahtumassa aloittaneensa alkuvuodesta uuden Terminator-elokuvan kirjoittamisen. Työ kuitenkin keskeytyi, koska ohjaaja-käsikirjoittaja haluaa nähdä mitä nopeasti kehittyvällä tekoälyrintamalla tapahtuu seuraavaksi.

Tim Miller toimi ohjaajana, mutta James Cameron oli mukana myös vuoden 2019 Terminator: Dark Faten tekemisessä tuottajana ja käsikirjoittajana. 261 miljoonan dollarin maailmanlaajuisella lipunmyynnillään elokuva muodostui selkeäksi flopiksi. Sen ja Arnold Schwarzeneggerin lähdön valossa on aika todennäköistä, että uusi Terminator on toteutuessaan taas yksi uusi alku vuonna 1984 käynnistyneelle elokuvasarjalle.

Terminator: Dark Fate löytyy suoratoistona Disney+:sta. James Cameronin ohjaamista elokuvista Terminator löytyy C Moresta ja Elisa Viihde Viaplaysta, ja Terminator 2 – Tuomion päivä Prime Videosta, Elisa Viihde Viaplaysta ja Ruudusta.

LUE MYÖS: Arnold Schwarzenegger ei enää palaa Terminatoriin – kritisoi uusimpien elokuvien käsikirjoituksia