Uusimmat

Jason Momoa oli pulassa Game of Thronesin jälkeen: “Kukaan ei halunnut tavata minua”

Kuva: © HBO

05.01.2024 14:00 Muropaketin toimitus

Game of Thronesin Khal Drogo oli Jason Momoalle läpimurtorooli, mutta näyttelijä pääsi nauttimaan työnsä hedelmistä vasta viiveellä.

Vaikka rooli oli ikimuistoinen, esiintyi Jason Momoa Game of Thronesissa vain kymmenessä jaksossa vuosina 2011-2012. Vielä tuohon aikaan sarja ei nauttinut samanlaista suursuosiota kuin myöhemmillä kausilla, ja se muodosti ongelmallisen tilanteen Momoalle.

”Game of Thronesin jälkeen en saanut sovittua yhtäkään tapaamista pelastaakseni sieluni. Sarjan suosio kasvoi vasta kolmannella kaudella, ja vasta sitten yleisö katsoi ensimmäisetkin kaudet. Siinä kohtaa Zack [Snyder] soitti minulle”, Momoa totesi Esquiren haastattelussa viitaten Justice League -ohjaajaan, joka kiinnitti Momoan Aquamaniksi tuleviin supersankarielokuviinsa.

Khal Drogoa esitettyään Jason Momoa teki useamman heikosti menestyneen elokuvan, kuten Bullet to the Head (2012), Road to Paloma (2014), Wolves (2014) ja Debug (2014). Suosiota alkoi kertyä vasta Aquamanin myötä. Momoan supersankari esiintyi cameon verran Batman v Superman: Dawn of Justicessa (2016). Seuraavaksi oli vuorossa Justice League (2017) ja lopulta Aquamanin oma sooloelokuva (2018).

Jason Momoan uusin elokuva Aquaman and the Last Kingdom pyörii parhaillaan teattereissa. Viime vuonna Momoa nähtiin myös The Flashissa ja Fast & Furious X:ssä.