Uusimmat

Jennifer Lawrencen reisille mennyt seksikomedia nyt suoratoistossa Suomessa

Kuva: Macall Polay © 2023 CTMG, Inc. All Rights Reserved

26.02.2024 07:22 Muropaketin toimitus

Viaplay on napannut elokuvatarjontaansa Jennifer Lawrencen tähdittämän No Hard Feelings -komedian, joka pyöri Suomen teattereissa viime vuonna.

Gene Stupnitskyn ohjaamassa ”seksikomediassa” No Hard Feelings lapsuudenkotinsa menettämisen uhan alla oleva Maddie (Jennifer Lawrence) löytää kiehtovan työpaikkailmoituksen: varakkaat helikopterivanhemmat etsivät henkilöä ”deittailemaan” heidän introvertin poikansa Percyn kanssa, ennen kuin hän lähtee opiskelemaan. Yllätyksekseen Maddie huomaa pian, ettei kömpelö Percy ole mikään varma nakki.

”Mielestäni nyt on hyvä aika kunnon nauruille ja nykyisin on todella vaikea tehdä komediaa, joka ei loukkaisi yleisöä. Tästä elokuvasta tulevat jollain tasolla loukkaantumaan kaikki, joten olkaa hyvät vaan”, Jennifer Lawrence hehkutti No Hard Feelingsiä Sky Newsin haastattelussa ennen elokuvan ensi-iltaa viime kesänä.

Loppujen lopuksi kävi selväksi, että kyse oli vain markkinointipupusta ja näyttelijän pyrkimys herättää kiinnostusta elokuvaa kohtaan.

Homma meni kuitenkin reisille, sillä keskinkertaiset arviot kerännyt No Hard Feelings ei saanut aikaiseksi minkäänlaista kohua, eikä elokuva myöskään saavuttanut kummoistakaan lipunmyyntiä. Maailmanlaajuisesti tikettejä kaupattiin vain 87,3 miljoonan dollarin edestä, elokuvan budjetin ollessa 45 miljoonaa dollaria. Ei No Hard Feelings siis ihan floppi ollut – ainoastaan yhdentekevä välityö Jennifer Lawrencen parempien elokuvien joukossa.

No Hard Feelingsin voi katsoa Viaplaysta palvelun kuukausimaksun pulittamalla. Vaihtoehtoisesti elokuvan voi katsoa vuokra- tai myyntiversiona.