Uusimmat

Jo valmiiksi kuvattu Stephen King -leffa jätettiin hyllylle – Kauhun mestari ei ole tästä lainkaan mielissään

Stephen King vuonna 2011 © Stephanie Lawton / Wikimedia Commons

21.02.2024 18:00 Muropaketin toimitus

Stephen Kingin romaaniin pohjautuva Salem’s Lot on otettu pois julkaisulistoilta.

Stephen King kertoo olevansa ihmeissään Warner Brosin päätöksestä olla julkaisematta valmiiksi kuvattua Salem’s Lot -kauhuelokuvaa.

Gary Daubermanin ohjaama elokuva oli alun perin määrä julkaista jo vuonna 2022, mutta sitten julkaisupäivää siirrettiin keväälle 2023, mistä se menetti paikkansa Evil Dead Riselle. Sitten iskivät Hollywoodia viime vuonna ravistelleet lakot, mikä sai Warner Brosin pohtimaan Salem’s Lotin julkaisun siirtämistä elokuvateattereiden sijaan suoratoistoon.

Päätöstä asiasta ei ole edelleenkään tehty vaan Salem’s Lot odottelee tuotantolimbossa.

King kertoi viime vuonna nähneensä valmiin elokuvan ja pitäneensä siitä kovasti. Nyt hän on julkaissut aiheesta uuden postauksen X:ssä.

“Ihan näin meidän kesken, Twitter, olen nähnyt uuden Salem’s Lotin ja se on aika hyvä. Vanhan koulukunnan kauhuelokuvaa: hidasta tarinan rakennusta, iso loppuratkaisu. En ymmärrä miksi WB pidättelee sen julkaisua, koska ei se ole nolo tai mitään sellaista. Kukapa tietää. Minähän vain kirjoitan näitä v*tun juttuja.”

Kingin Salem’s Lot -romaani julkaistiin vuonna 1975 ja siitä on tehty filmatisoinnit aiemmin vuosina 1979 ja 2004. Daubermanin ohjaamassa Salem’s Lotissa näyttelevät muun muassa Lewis Pullman, Makenzie Leigh, Bill Camp, Pilou Asbaek, Alfre Woodard ja William Sadler.