Uusimmat

Johnny Depp iski kaiken tiskiin: Avautuu kohuhaastattelussa huumeista, mielenterveydestä, rahaongelmista ja turhautumisesta Pirates of the Caribbeaniin

25.06.2018 06:32 Muropaketin toimitus

Johnny Depp on ollut julkisuudessa perinteisesti melko vaitonainen yksityisasioistaan. Nyt Pirates of the Caribbean -tähti on kuitenkin antanut todella poikkeuksellisen haastattelun Rolling Stone -lehdelle.

Rolling Stone -lehden julkaisema ”The Trouble With Johnny Depp” on rikollisen pitkä haastattelu, mutta myös rikollisen vaikuttava. Toimittaja Stephen Rodrick jututti Deppiä kolmen vuorokauden ajan. Juttutuokioiden lomassa näyttelijä nautti reippaasti alkoholia ja poltti reippaasti pilveä, ja juttua riitti.

The Trouble With Johnny Depp on reippaasti yli 50 000 merkkiä pitkä juttu – ja tämä luku siis ilman välilyöntejä. Rodrick on siis paneutunut aiheeseensa perusteellisesti, ja tehnyt selvästi taustatyönsä huolellisesti. Haastattelussa Johnny Depp puhuu suoraan taloudellisista ongelmista, päihteiden käytöstä, vaikeista perhesuhteistaan, mielenterveydestä Pirates of the Caribbean -elokuvien epäkohdista, oikeustaisteluista…

You name it!

Mikä parasta, Stephen Rodrick ei kohtele Johnny Deppiä silkkihansikkain, vaan antaa oman äänensä kuulua jutussa suoraan. Ja pisteeksi i:n päälle: Rolling Stone ei ole piilottanut juttua maksumuurin taakse, vaan sen voi lukea aivan ilmaiseksi täältä:

The Trouble With Johnny Depp

Suosittelemme vahvasti.