Uusimmat

Juuri avattu XStream on oikea jämäleffojen Netflix – valikoima täynnä roskaa, mutta mukana on myös pari iloista yllätystä

06.06.2018 08:40 Muropaketin toimitus

Suoratoistopalveluiden määrä sen kun kasvaa. Netflixin, Viaplayn, Amazonin, Blockbusterin ja HBO Nordicin lisäksi katsojien ajasta kilpailee nyt myös XStream.

Liikaa ei pohjoismaissa kesäkuun alussa aloittaneesta XStreamista kannata ainakaan toistaiseksi innostua – sen elokuvavalikoima on nimittäin paria klassikkoa lukuun ottamatta sangen kurja.

Parhaiten XStream palvelee ö-luokan ja tahallisesti huonojen elokuvien ystäviä. Tarjolla on sellaisia ”merkkiteoksia” kuten Stonados, Alien Convergence, Sharknado, Asteroid vs. Earth, The Dead Inside, Phobia, The Blind King, Bus Driver, Playing With Dolls, Age of Dinosaurs, Stormageddon, Piranha Shark – ja niin edelleen ja niin edelleen.

Uusi elokuva saapuu valikoimaan aina kerran viikossa.

Hämmentävää kyllä, XStreamin valikoimasta löytyy myös pari ”ihan oikeaa elokuvaa”. Andrei Tarkovskilta on mukana Solaris (1972) ja Stalker (1979), ja Alfred Hitchcockilta Nainen katoaa (The Lady Vanishes, 1938).

Palvelun lokalisointi tuntuisi olevan pahasti kesken, sillä vaikka suomi ja muut pohjoismaiset kielet mainitaan esittelysivulla, on sivuston infot joko ruotsiksi tai englanniksi. Valuutta puolestaan on ilmoitettu dollareina. Xstream maksaa kuukaudessa noin 12 dollaria. Vuodeksi palvelun saa käyttöönsä reilulla 119 dollarilla.

Toisin kuin moni kilpailijansa, ei XStream tarjoa edes ilmaista tutustumisjaksoa. Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen kuukautensa vain puoleen hintaan.

Muropaketin uusimmat