Uusimmat

K18-laatusarja meni tauolle kesken tuotantokauden – vielä ei tiedetä, milloin loput jaksot julkaistaan

Kuva: © Amazon Studios

27.11.2023 08:15 Muropaketin toimitus

Robert Kirkmanin mainioon Invincible-sarjakuvaan perustuva saman niminen sarja on erittäin uskollinen alkuperäisteokselle.

Prime Videon Invincible-sarjan kakkoskauden neljäs jakso tuli tarjolle suoratoistopalveluun viime perjantaina, jonka myötä sarja jäi tauolle.

Kakkoskausi koostuu kahdeksasta jaksosta, mutta vielä ei ole selvillä milloin loput jaksot julkaistaan.  Amazon on kertonut sarjan jatkuvan alkuvuodesta 2024, muttei tarkempaa päivämäärää.

Robert Kirkmanin saman nimiseen sarjakuvaan perustuvan Invinciblen ääninäyttelijöinä toimivat muun muassa Steven Yeun, Sandra Oh, J.K. Simmons, Gillian Jacobs, Andrew Rannells, Seth Rogen, Walton Goggins ja Chris Diamantopoulos.

Sarjan ensimmäisen kausi sai Muropaketin arvostelussa kehut ja siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”Perinteisestä lähtöasetelmasta huolimatta sarjakuvan maailma ei ole mustavalkoinen, vaan avaa tapahtumia sekä hyvisten että pahisten näkökulmasta. Se saa nauramaan ääneen, herkistymään ja jopa itkemään, ollen kuitenkin koko ajan todella toimivaa viihdettä. Suuria eroja tuskin on luvassa, sillä Robert Kirkman itse on sarjan luoja ja toimii yhtenä vastaavista tuottajista ja käsikirjoittajista.”

Arvostelu | Robert ”The Walking Dead” Kirkmanin parhaaseen sarjakuvaan perustuva Invincible toimii myös ääriväkivaltaisena tv-sarjana

Muropaketin uusimmat