Uusimmat

”Kaikki eivät tule pitämään Game of Thronesin lopusta”, sarjan tekijät ilmoittivat – Tavoitteena on toistaa Breaking Badin tilanne

06.03.2019 06:15 Muropaketin toimitus

Kun Game of Thrones loppuu ensi kesänä, eivät kaikki tule olemaan tyytyväisiä. Tämän tietävät myös sarjan tekijät.

HBO:n valtaistuinpeliä on pelattu vuodesta 2011 lähtien. Kun Game of Thrones vihdoin päättyy kahdeksanteen tuotantokauteensa, on luvassa varmasti monenlaisia reaktioita.

Sarjan showrunner D.B. Weiss on tähän valmis.

”Me haluamme ihmisten rakastavan Game of Thronesin loppua, se merkitsee meille paljon. Olemme tehneet tätä 11 vuotta. Tiedämme myös sen, että mitä tahansa teemme, vaikka kyseessä olisi paras versio, tietty joukko ihmisistä tulee vihaamaan sarjan loppua. Ei ole olemassakaan sellaista versiota, josta kaikki sanoisivat: ’Pakko myöntää, olen kaikkien maailman ihmisten kanssa samaa mieltä siitä, että tämä oli täydellinen tapa tehdä tämä juttu’. Sellaista todellisuutta ei ole. Toivon että pääsemme samaan tilanteeseen kuin Breaking Bad, jonka kohdalla keskusteltiin siitä, oliko finaalijakson arvosana A vai A+. Olemme alusta asti puhuneet siitä, miten sarja päättyisi. Hyvä tarina ei ole hyvä tarina, jos loppu on huono. Tietenkin olemme huolissamme tästä”, Weiss kertoi Entertainment Weeklyn uusimmassa numerossa, joka on pyhitetty Game of Thronesille.

Suomessa Game of Thronesin kahdeksas tuotantokausi alkaa HBO Nordicissa maanantaina 15. huhtikuuta. Luvassa on enää kuusi uutta jaksoa. Seikkailut Westerosissa kuitenkin jatkuvat 2020-luvulla spinoff-sarjalla, joka on oma itsenäinen kokonaisuutensa.