Uusimmat

Katso kun vielä voit: Netflixistä lähtee keskiviikkona vuoden 2020 laatuelokuva, jota ei Suomen muista palveluista löydy

Kuva © Netflix

01.01.2024 09:00 Muropaketin toimitus

Netflixistä poistettiin viime yönä kymmeniä elokuvia. Tällä viikolla ei ovi käy yhtä tiuhaan tahtiin.

Tällä viikolla Netflixistä poistetaan esimerkiksi laatuleffa Lupaava nuori nainen (Promising Young Woman) ja Petteri Summasen komediat Yösyöttö ja Tarhapäivä. Sarjaosastolla hyvästellään Z Nationin kaksi tuotantokautta.

Vuonna 2020 ensi-iltansa saanut Lupaava nuori nainen keräsi viisi Oscar-ehdokkuutta ja kisasi esimerkiksi vuoden parhaan elokuvan palkinnosta. Voiton Emerald Fennelin ohjaus korjasi parhaasta käsikirjoituksesta.

Juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Kaikkien mielestä Cassie (Carey Mulligan) oli erittäin lupaava nuori nainen, kunnes tapahtui jotain, mikä romutti hänen tulevaisuutensa. Mikään Cassien elämässä ei ole sitä miltä näyttää. Hän on huippuälykäs, taiturimaisen ovela ja viettää öisin salaista kaksoiselämää. Eräs yllättävä kohtaaminen tarjoaa Cassielle mahdollisuuden oikaista menneisyyden vääryydet.”

IMDb:ssa Lupaava nuori nainen -elokuvan arvosana on 7,5/10, ja Rotten Tomatoesin tuoreusasteet ovat 90 ja 87 prosenttia. Jos siis Netflixistä tällä viikolla lähtevistä elokuvista aikoo yhden katsoa, suosittelemme tätä. Suomen muista kuukausimaksullisista ei Lupaavaa nuorta naista löydy.

Alla kaikki viikon poistujat.

Maanantai 1.1.2024

Jonas

Keskiviikko 3.1.2024

Lupaava nuori nainen
Yösyöttö
Tarhapäivä

Perjantai 5.1.2024

Z Nation

Lauantai 6.1.2024

Escape Room 2: No Way Out
Selvhenter
This Little Love of Mine

Muropaketin uusimmat