Uusimmat

Kuva: Näin merkittävällä tavalla Marvel Studios muokkasi Scarlett Johanssonin ulkonäköä Avengers: Age of Ultronin jälkituotannon aikana

04.02.2020 11:41 Muropaketin toimitus

Asia meni supersankarifaneilta varmasti ohi Avengers: Age of Ultronia katsoessa, mutta Scarlett Johansson oli raskaana Joss Whedonin ohjaamaa elokuvaa tehdessä.

1990-luvulla Gillian Anderson esitti agentti Dana Scullya raskautensa aikana. Sarjan tuottajat ratkaisivat näyttelijän pyöristymisen pukemalla Andersonin löysempiin vaatteisiin ja yksinkertaisesti teeskentelemällä, ettei mitään muutosta aikaisempaan ollut tapahtunut.

Marvel Studiosin päätti toimia eri tavalla.

Sen sijaan että Musta leski olisi vaihtanut vartalonmyötäisen supersankariasunsa trenssitakkiin Avengers: Age of Ultronissa (2015), poistettiin Scarlett Johanssonin vauvamaha jälkituotannon aikana digitaalisesti. Elokuvan kuvaamisessa auttoivat myös stunt-näyttelijät, kasvokuviin keskittyminen ja muu kikkailu.

Redditissä on nyt julkaistu kuva siitä, miltä Musta leski näytti Age of Ultronin kuvauksissa. Pyöristynyt vatsa on nähtävissä selvästi.

Scarlett Johansson pregnant in a scene from Age of Ultron (from Infinity Saga Box Set) from r/marvelstudios

Valkokankaille Musta leski palaa huhtikuussa, kun hahmon sooloelokuva saa ensi-iltansa.