Uusimmat

Kuva: ”The Expendables 4 on minun elokuvani”, 50 Cent uhitteli tankin kanssa poseeratessaan

12.11.2021 13:02 Muropaketin toimitus

The Expendables 4:n kuvauksista on julkaistu taas lisää kuvia. Tällä kertaa poseeraamassa nähdään Curtis ”50 Cent” Jackson.

Vuonna 2010 alkunsa saanut The Expendables tunnetaan elokuvasarjana, josta ei testosteronia puutu, ja tätä sanomaa levittävät myös uudet somekuvat. Vai mitä sanotte otoksista, joissa 50 Cent poseeraa tankin kanssa Kreikassa?

”WAR what is it good for, absolutely nothing but n!66a’s keep fronting, fuck it then live like solider and die like solider WAR”, riimihirmu runoilee kuvan saatetekstissä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön 50 Cent (@50cent) jakama julkaisu

Toisessa kuvassa 50 Cent julistaa The Expendables 4:n omaksi elokuvakseen. Tuollaisia on toki hyvä huudella, kun on massiivinen tuhokone taustatukena, mutta Sylvester Stallonella saattaa olla asiaan sanasensa sanottavana, vaikka elokuvasarjan onkin jättämässä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön 50 Cent (@50cent) jakama julkaisu

Aikaisemmin tällä viikolla The Expendables 4:stä julkaistiin kuvia, joissa Jason Statham ja Iko Uwais ottivat matsia teräaseet kädessä:

The Expendables 4:n kuvissa on täysi rähinä päällä: Jason Statham heiluttaa veistä The Raid -tähti Iko Uwaisin kanssa

Kurjempaakin uutista on liikkunut: The Expendables 4:n kuvauksissa on tapahtunut jo ainakin pari tapaturmaa.

The Expendables 4:n kuvauksissa kaksi onnettomuutta – yksi uhreista sairaalassa kriittisessä tilassa

Vielä ei ole tiedossa, milloin The Expendables 4 ensi-iltansa saa, mutta aikaisemmat leffat ovat ilmestyneet aina elokuussa, joten veikkaamme samaa ajankohtaa myös sarjan uusimmalle osalle.